Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень початкових класів у Гординянській СЗШ

Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 

min
max

З 12 по 16 лютого у школі проходив тиждень початкових класів.

Кожного дня на учнів чекали цікаві заходи, які організували вчителі початкових класів Кос Н.М., Білинська З.Й.,Воробець О.Й., Белей О.Й.:

Понеділок – день ерудита. Учні 1-4 класів демонстрували свої знання, логіку та кмітливість під час інтелектуальних ігор.

Вівторок – день моєї країни.

У цей день юні художники презентували виставку малюнків «Намалюю країну барвінкову». Молодші школярі доклали багато зусиль, щоб показати красу нашої країни.

Для читців був організований конкурс «Про Україну з любов’ю».

Одним з найбільших за кількістю учасників був флешмоб «Одягни вишиванку».

Середа – день казки.

Захоплююча гра «З якої казки?», конкурс аплікацій «Мій улюблений казковий герой», інсценізація уривків з української народної казки, де на основі яскравих контрастних протиставлень показані добрі і погані вчинки, вікторина « Казковий калейдоскоп» - заходи цього дня.

Четвер – день Стрітення.

Під час виховних заходів учні ознайомилися з традиціями українського народу, звичаями, особливостями святкування Стрітення. Розваги, конкурс веснянок, частування смаколиками запам’ятались усім учасникам дійства.

П’ятниця – день здоров’я.

У цей день вчителі організували розучування народних ігор, спортивні змагання «Сильні, сміливі, спритні», конкурс рухливих ігор « Грайлики»

Закінчився тиждень лінійкою, на якій були підведені підсумки, нагороджені переможці та учасники.

Немає коментарів

Схожі статті:

День рідної мови у Гординянській СЗШ День рідної мови у Гординянській СЗШ Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 21 лютого 2018 р. представники всіх націй і народностей відзначають Міжнародний день рідної мови. Урочисте святкування цієї визначної дати відбулося і у Гординянській СЗШ І-ІІ ступенів. Учні презентували проекти про мову, кожна сторінка яких була повчальною і цікавою. Палко і трепетно звучали віршовані...

Переглядів: 505 Коментарів: 0

Відділи освіти

Захід до Дня Героїв Небесної Сотні у Гординянській СЗШ Захід до Дня Героїв Небесної Сотні у Гординянській СЗШ Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 Горить свіча і пам’яті сльоза Додолу з неї краплями стікає. Земля ридає, плачуть небеса – Героїв Україна пам’ятає. Богдан Пісний Їх назвали Небесною Сотнею. Тих, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського, Інститутській за честь, за волю, за право бути народом. За цю самопожертву...

Переглядів: 422 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook