Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень інформатики

Опубліковано: Середа, 28 лютого 2018 

min
max

Підведено підсумки тижня інформатики, який проходив з 12 по 16 лютого під керівництвом учителя інформатики Карпин Оксани Іванівниу Більченському НВК.

Учнями 5-11 класів було проведено ряд тематичних заходів. Найперше тиждень розпочався лінійкою, присвяченою відкриттю тижня інформатики, на якій план заходів був представлений усій школі.

У вівторок учні 8,9 та 5 класів в актовому залі школи показали цікавий та повчальний спектакль на три дії «Інтернет – епідемія нашого покоління». Ця актуальна на сьогодні тема виявилася дуже потрібною для присутніх, адже учні творчо представили проблему інтернет-залежності, безпеки в Інтернеті та надали рекомендації, яких варто дотримуватися, щоб використання комп’ютерних технологій приносило користь, а не навпаки.

Впродовж двох днів (понеділок-вівторок) діти мали нагоду взяти участь в оголошеному конкурсі валентинок, які можна було створити використовуючи відповідні програми на комп’ютері.

14 лютого, у середу, відбулася презентація цих робіт у вигляді відео-вітання, яке додало настрою всім присутнім. Цього ж дня серед учнів 10-11 класів проведений вечір-гра «Через роки з любов’ю…» учасниками якого були дві команди «Програмісти кохання» (хлопці) та «Хакерші сердець» (дівчата). Старшокласники не тільки говорили про кохання, а й проявили неабияку спритність та вміння у розв’язуванні завдань з інформатики. Художню частину заходу забезпечували творчі виконавці 5, 7-9 класів під керівництвом музичного керівника школи Лапчук Оксани Василівни.

Оригінальним і незвичним виявився захід «Веселі старти» з інформатики, який зібрав учасників та вболівальників у спортивному залі школи у четвер. Команди «Біт» (6 класу) та «Байт» (7 класу) взяли участь у шести естафетах, під час яких продемонстрували свій розум та спритність, кмітливість та фантазію у розв’язуванні кросвордів, ребусів та інших логічних завдань з інформатики. Діти показали хорошу спортивну підготовку і згуртованість. Дані «Старти» відбулися за сприяння учителя фізичної культури Суховерського Богдана Івановича.

П’ятниця виявилася не менш активним днем, ніж попередні. Після другого уроку учні школи мали нагоду заробити бонусні бали, взявши участь у конкурсі «Весела перерва. Як ми знаємо інформатику?» Відповіши правильно на питання, діти заробляли смайлики, які пізніше могли додати до відповідей у конкурсі кросвордів, що проходив впродовж тижня. Цього ж дня у кабінеті інформатиних технологій представники 5-11 класів змагалися на швидкість редагування тексту.

Коридори школи були оформлені інформатичними газетами, які підготували колективи 5-11 класів.Загалом тиждень виявився потужно насиченим тематичними заходами.

Заключним акордом тижня стало підведення результатів та нагородження переможців конкурсів грамотами та символічними призами. Проведення такого тижня додало зацікавлення та ще більшої наснаги до вивчення предмета «інформатика».

 Директор Возняк М.І. висловила вдячність учителю інформатики Карпин О.І. за організований тиждень і подякувала учням за старання.

Немає коментарів

Схожі статті:

Всесвітній день обіймів у Миколаївській  гімназії Всесвітній день обіймів у Миколаївській гімназії Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 21 січня – Всесвітній день обіймів розпочався у гімназії під гаслом “Обіймись та посміхнись!” У цей день можна обіймати кого завгодно, навіть абсолютно незнайомих людей. Гімназисти провели веселі перерви, на яких дарували свої обійми однокласникам та вчителям. Цей чудовий день подарував усім гарний...

Переглядів: 622 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тематична лінійка в ОНЗ Більченського НВК до Дня Соборності України Тематична лінійка в ОНЗ Більченського НВК до Дня Соборності України Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 22 січня учні 7 класу разом з класним керівником Стибель Л.Є. провели тематичну лінійку, приурочену Дню Соборності України.Школярі перегорнули ще одну стрічку нашого минулого – боротьбу українського народу за соборність своїх земель, історію створення Української Народної Республіки та Західноукараїнської...

Переглядів: 620 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook