Період публікації:

від

до

Категорія:

Інсценізація казки «Дюймовочка» в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 

min
max

2 березня 2018 року в І відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради НРЦ «Левеня» відбулася інсценізація казки Ганса Крістіана Андерсена «Дюймовочка». Метою заходу було розвивати акторські здібності у дітей, удосконалювати вміння вихованців декламувати вірші, передавати настрій літературних героїв.

Учні 3-А класу з великим задоволенням виконували різні ролі: Ластівки, Мишки, Крота, Жука, Жабок, Метеликів, Ельфів та Дюймовочки. Особливо дітям сподобалося відтворювати дії казкових персонажів у танцях та співати веселі пісні.

Такі заходи сприяють згуртуванню дитячого колективу, розвитку дружелюбності, творчих здібностей та акторської майстерності.

Інсценізацію казки підготували: вихователь Сайнюк І.Б., вчитель початкових класів Терлецька-Павлів І.І., вчитель музичного мистецтва Іващенко Л.Ф.

Вікторія, учениця 3-А класу: «Мені дуже сподобалося виконувати роль Дюймовочки, особливо те, що я появлялася з квіточки». Яринка, учениця 3-А класу: «Казка «Дюймовочка» є однією із моїх улюблених, тому я була дуже рада, що ми вибрали саме її. А ще тому, що мені дісталася роль Метелика».

Немає коментарів

Схожі статті:

Інсценізація казки "Пан Коцький" в НРЦ  «Левеня» Інсценізація казки "Пан Коцький" в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Понеділок, 18 листопада 2019 Мабуть на Землі немає дітей, які б не любили казок?! Точно немає…Сьогодні, 15 листопада 2019 року,  учні   2-А класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» із великим захопленням та акторськими здібностями перевтілились  у героїв казки «Пан Коцький». Діти...

Переглядів: 317 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Інсценізація казки "Червона шапочка" в НРЦ  «Левеня» Інсценізація казки "Червона шапочка" в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 Казка мудрості навчає, радить і застерігає!  6 березня 2020 року учні 1-Б класу інсценізували казку "Червона шапочка". Діти перевтілились в давно знайомих і близьких всім героїв –  Червону Шапочку, Вовка, Бабусю, яка захворіла і не може більше ліпити пиріжки. Заради здоров'я бабусі навіть помирились...

Переглядів: 1792 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook