Період публікації:

від

до

Категорія:

«Україна починається з тебе…»

Опубліковано: Понеділок, 05 березня 2018 

min
max

Моя Україна – це диво єдине.

Це творчість Шевченка й Франка.

Моя Україна – це дружна родина,

Одна ти у світі така !

5 березня 2018 року на базі Завадівської СЗОШ І-ІІ ступенів відбулося районне методичне об’єднання класних керівників Нежухівського освітнього округу. Учасники семінару переглянули виховний захід «Україна починається з тебе…», який підготувала класний керівник Особа Мар’яна Михайлівна.

Метою заходу було поглибити знання учнів про Україну; прищеплювати любов до рідного краю, розвивати бажання брати посильну участь у розбудові держави; наполегливо вчитись, щоб принести якомога більше користі рідній Україні; виховувати активну громадянську позицію, любов до рідного краю і народу.

Учасники свята, учні 4-9 класів, у своїх виступах розповіли про минуле, сучасне і майбутнє України. Школярі 4 класу відтворили сценку «Де найкраще місце на землі?», в якій підкреслили, що тільки там добре, де ти народився.

Учениці 7 класу Павлів В. та Гучинська В. цікаво розповіли про видатні родини  Охримовичів , Нижанківського О. та Корінця Д. із села Завадова. Згадали й новітнього героя рідного села – Юрія Бурдяка, який загинув в зоні АТО.

Кожен мріє жити в європейській країні, але для цього потрібно докладати багато зусиль, тому велика надія на нові реформи в державі. Учні 9 класу Особа С. та Яворський І. у гумористичній формі представили інсценізацію «Нова поліція». На святі пролунали сучасні пісні та вірші про Україну. І так хотілось на оптимістичній ноті заглянути в майбутнє –  і це зробили учні 5 класу. За допомогою «машини часу» вони донесли до глядачів те, якою вони бачать свою Україну в майбутньому.

На завершення заходу пролунала пісня «Україна – це ти, Україна – це ми…»  у виконанні класних керівників школи.

Хай Бог допомагає творити наше майбутнє своїм розумом, своїми руками і серцями.

Немає коментарів

Схожі статті:

Є в Шевченка народження дата,  дати смерті в Шевченка нема Є в Шевченка народження дата, дати смерті в Шевченка нема Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 З метою   розширення знань та уявлень учнів про життя і творчість видатного поета, художника України   Т.Г. Шевченка  11.03.2020р. в Завадівській СЗОШ I-IIст. пройшли: флешмоб  «Хай славен буде у віках його безсмертний геній», конкурс читців поезії «Уклін, тобі Кобзарю!», в якому брали участь учні 1-4...

Переглядів: 1793 Коментарів: 0

Відділи освіти

ПІЗНАННЯ ІСТОРІЇ РІДНОГО КРАЮ ПІЗНАННЯ ІСТОРІЇ РІДНОГО КРАЮ Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 10 березня учні 8 та 9 класу  Завадівської СЗОШ І-ІІ ст. разом з класними керівниками побували на екскурсії в краєзнавчому музеї Верховина в  місті Стрию. Метою екскурсії було формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму, любові до історії і культури свого народу....

Переглядів: 1717 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook