Період публікації:

від

до

Категорія:

Юні лектори коледжу «Монада» проводять тренінги зі збереження здоров’я

Опубліковано: Вівторок, 06 березня 2018 

min
max

У Медичному коледжі «Монада» створено і успішно працює студентська лекторська група, метою якої є просвітницька діяльність щодо збереження здоров’я у форматі «молодь для молоді».

Під керівництвом досвідчених фахівців-викладачів студенти коледжу розробили й проводять лекції, бесіди та тренінги про важливі проблеми підліткового, юнацького та середнього шкільного віку, основані на науковій інформації та подані у зрозумілій формі.

Відтак, до уваги пропонуються наступні лекції та тренінги:

  • «Знати, щоб уберегтися» – лекція-бесіда про ВІЛ/СНІД, мультимедійна презентація + відеофільм.
  • «Шкідливий вплив алкоголю, наркотиків, тютюну» – лекція + мультимедійна презентація.
  • «Чисті зуби – запорука здоров’я» – лекція-бесіда (для учнів молодшої школи – гра) про правила догляду за ротовою порожниною.
  • Навчально-практичний тренінг з основ невідкладної допомоги (розрахований на учнів старших класів, студентську молодь та усіх зацікавлених).

Також у розробці – просвітницькі буклети та лекції на теми: «Енергетики: користь та шкода», «Основи статевого виховання», «Небезпека ранньої вагітності або кохання без проблем».

Запросити юних лекторів до навчального закладу можна за телефоном: (032) 229-79-41.

Немає коментарів

Схожі статті:

Молодь для молоді. Юні лектори коледжу «Монада» проводять тренінги зі збереження здоров’я Молодь для молоді. Юні лектори коледжу «Монада» проводять тренінги зі збереження здоров’я Опубліковано: Вівторок, 26 грудня 2017 В Медичному коледжі «Монада» створено і успішно працює студентська лекторська група, метою якої є просвітницька діяльність щодо збереження здоров’я у форматі «молодь для молоді». Під керівництвом досвідчених фахівців-викладачів студенти коледжу розробили й проводять лекції, бесіди та тренінги про...

Переглядів: 946 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Медичний коледж «Монада» запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: П`ятниця, 14 лютого 2020 15 лютого в Медичному коледжі «Монада» відбудеться День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти, які завітають на захід, матимуть змогу дізнатися про особливості прийому в коледж у 2020 році, познайомитися з викладачами, студентами-монадівцями, оглянути матеріально-технічну базу навчального закладу. Місце...

Переглядів: 894 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook