Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень пам’яті Героїв Небесної Сотні у школі-гімназії м.Перемишляни

Опубліковано: Вівторок, 06 березня 2018 

min
max

    З 20 лютого по 2 березня в ОЗНЗ «Перемишлянська загальноосвітня школа-гімназія І-ІІІ ступенів» проводилось ряд заходів, присвячених Дню Героїв Небесної Сотні: тематичні  уроки, години спілкування, бесіди з патріотичного виховання, уроки пам’яті, уроки мужності.

   Так, учні 8-11-х класів, вчителі, дирекція школи-гімназії взяли участь у загальноміській панахиді із запаленням свічок, присвяченій пам‘яті Героїв Небесної Сотні. У шкільній бібліотеці сформовано тематичну виставку «Вони помирали – щоб жила Україна», присвячену пам‘яті Героїв Небесної Сотні.

     Учитель історії  Стрихалюк  М. Й. підготував і провів годину спілкування «Пам’яті Небесної Сотні» для учнів 9-Б, 9-В та 7-Б класів. Школярі вшанували загиблих на Майдані хвилиною мовчання та детально  ознайомились з подіями, що відбувались 4 роки тому. У 2-Б класі вчитель Юрченко Г. Б. підготувала і провела урок-реквієм з позакласного читання та народознавства «Вони журавлями в небо злетіли». Також учні початкових класів взяли активну участь у конкурсі на кращий малюнок «Герої не вмирають». Усі проведені заходи проводились з метою виховання почуття патріотизму, національної самосвідомості, відданості у служінні Батьківщині. 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

За чотири роки шкільний парк Перемишлянського району поповнився на 11 автобусів За чотири роки шкільний парк Перемишлянського району поповнився на 11 автобусів Опубліковано: Четвер, 07 березня 2019 З метою покращення якості освіти в Перемишлянському районі упродовж 2015-2018 років провели ряд заходів щодо реорганізації навчальних закладів та створення опорних навчальних закладів. Про це сьогодні, 7 березня, під час звіту розповів голова Перемишлянської райдержадміністрації Володимир Танчин. «У...

Переглядів: 641 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook