Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчально -практичний семінар "Інклюзивна освіта"

Опубліковано: Середа, 07 березня 2018 

min
max

Інклюзивна освіта – перспектива нова.

Хоч різні можливості – рівні права!

Кожна дитина – це цілий світ,

Освіта, повага і рівність для всіх!

Саме ці слова стали лейтмотивом проведеного нещодавно на базі Бісковицької СЗШ І-ІІІ  ступенів навчально-практичного семінару на тему «Інклюзивна освіта.Психолого-соціальний супровід дітей з особливими освітніми потребами в контексті Нової української школи» для керівників і практичних психологів закладів загальної середньої освіти Бабинської, Бісковицької, Вільшаницької, Волебаранецької та Чукв’янської ОТГ.

Цікавими та змістовними для учасників семінару були виступи-презентації «Психолого-соціальний супровід дітей з особливими освітніми потребами»та «Інклюзивна освіта – рівний доступ до якісної освіти», з якими виступили відповідно завідувач кабінету практичної психології Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Приведа О.М. і методист ЛОІППО Солтис О.І.

На соціально – педагогічні аспекти адаптації учнів в умовах інклюзивного навчання наголосив у своєму виступі заступник сільського голови Вільшаницької ОТГ, кандидат філософських наук Охріменко Л.В.

 А потім у жвавій дискусії були обговорені й інші питання, що стосуються організації освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами.

 Модератором цього заходу виступив заступник сільського голови Чукв’янської ОТГ Бойко Р.В., який при підведенні підсумків подякував усім за активну участь та зазначив, що у такому форматі в майбутньому варто проводити зустрічі й з інших питань діяльності.

Марія ВАСЬКІВ, начальник відділу соціально-гуманітарної політики  Бісковицької сільської ради

Немає коментарів

Схожі статті:

Підсумкова науково-практична конференція за результатами ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» Підсумкова науково-практична конференція за результатами ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 21 травня 2019 року в Міністерстві освіти і науки України завідувач Навчально-методичного центру психологічної служби Олександра Приведа тапереможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів  Курчик Іванна Василівна, соціальний педагог Шклівської...

Переглядів: 396 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

«Робота з дітьми, які потребують особливих умов навчання і лікування в НРЦ та школах-інтернатах». Семінар-практикум для працівників психологічної служби закладів обласного підпорядкування «Робота з дітьми, які потребують особливих умов навчання і лікування в НРЦ та школах-інтернатах». Семінар-практикум для працівників психологічної служби закладів обласного підпорядкування Опубліковано: Вівторок, 21 травня 2019 17 травня 2019 року на базі КЗ ЛОР «Навчально-реабілітаційний центр І-ІІІ ступенів «Гармонія» проведено обласний семінар для практичних психологів і соціальних педагогів спеціальних і санаторних загальноосвітніх шкіл-інтернатів, навчально-реабілітаційних центрів обласного підпорядкування. Тема семінару:...

Переглядів: 305 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook