Період публікації:

від

до

Категорія:

Нові здобутки наших плавців

Опубліковано: П`ятниця, 09 березня 2018 

min
max

02-03 березня 2018 року у м. Червоноград відбувся чемпіонат Львівської області серед юнаків з плавання, у якому взяли участь понад 120 юних плавців.

В змаганнях брали участь спортсмени команд  Аквапарк "ПЛЯЖ",  "ВОДАН" (Львів) , ДЮСШ - 2 (Червоноград),  «Спортлайф» (Львів), ДЮСШ ім.Кутенка (Львів), «Аква-Віта», ДЮСШ - 9 (Львів), СК«Ніка» (Львів) та команда Дрогобицької ДЮСШ імені Івана Боберського.

Наші юні спортсмени стали переможцями та призерами цих змагань.

Чемпіоном стала Оліярник Софія на дистанції 200м. брасом, також юна спортсменка посіла  ІІІ місце на дистанції 100м. брас. Слід відзначити, що ще одна спортсменка змогла вибороти  ІІІ місце на дистанції 100м та 50м. брас – Киріченко Антоніна. Доречі це вже не перший успіх наших плавців на офіційних змаганнях. За результатами виступів наших плавців цей самий успішний.

Бажаємо нашим спортсменам подальших перемог та гідних результатів.

При нагоді нагадаємо, що наш басейн працює не тільки для дітей, а також для вісх бажаючих. Приходьте та плавайте на здоров’я.

Принагідно повідомляємо,що з 12 березня 2018р., розпочнуться заняття в малому басейні. Першочергово будуть займатись діти, які вже займались в групах сухого плавання.

Також наш басейн буде приймати змагання з плавання у рамках обласних комплексних змагань за програмою ХХVІІ спортивних ігор Львівщини, ХІ обласних ігор ветеранів спорту - 17 березня 2018 року. Всі бажаючі можуть переглянути ці змагання.

Адміністрація ДЮСШ,

тренерський колектив відділення плавання

Немає коментарів

Схожі статті:

Марія Городня – триразова срібна призерка юніорського чемпіонату України з плавання Марія Городня – триразова срібна призерка юніорського чемпіонату України з плавання Опубліковано: Понеділок, 25 листопада 2019 У м.Харкові 21-23 листопада 2019р. відбувся юніорський чемпіонат України з плавання. В запливах дівчат на 200, 400, 800м вільним стилем срібною призеркою змагань стала учениця 9 класу Львівського училища фізичної культури Марія Городня (на фото). В плаванні на 100м вільним стилем Марія замкнула...

Переглядів: 569 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Восьмикласниця ЛУФК Марія Городня – бронзова призерка молодіжного чемпіонату України з плавання Восьмикласниця ЛУФК Марія Городня – бронзова призерка молодіжного чемпіонату України з плавання Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 У дніпровському басейні «Метеор» (50м) 15-18 березня 2019р. відбувся чемпіонат України з плавання серед молоді та юніорів. У запливах в юніорській категорії учениця 8 класу Львівського училища фізичної культури Марія Городня (на фото) посіла перше місце на дистанції 400 м. комплексним плаванням і...

Переглядів: 464 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook