Період публікації:

від

до

Категорія:

Шевченківські дні у Підлісецькому ЗЗСО І-ІІ ступенів

Опубліковано: П`ятниця, 09 березня 2018 

min
max

 9 березня 2018 року український народ відзначає 204-ту річницю від дня народження Т.Г.Шевченка, який залишив нам неоціненні духовні надбання – твори і світлу пам'ять про себе. Пророк пробуджує любов до своєї Батьківщини, кличе сильних на подвиги, вселяє у слабких надію та віру.

   З цієї нагоди учні та вчителі Підлісецького ЗЗСО І-ІІ ступенів (керівник Пемпусь І.В.) провели ряд заходів з метою вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря.

    6 березня учитель української мови та літератури Голубко Е.Г. спільно з учнями 6 класу підготували тематичну виставку «Шляхами життя та творчості Шевченка», а також презентували композицію до твору поета «Садок вишневий коло хати». Це сприяло школярам краще заглибитися у духовну спадщину митця, відчути його невмирущі слова та актуальність творчості у наші дні.

   З картин та ілюстрацій Тарас Шевченко постав перед глядачами  як найталановитіший і найвидатніший поет світу, а передусім – як полум’яний борець за щастя українського народу.

   Шевченківські дні припали на Великий піст. І це не випадково. Адже  важким і тернистим був шлях народного співця, Великого сина українського народу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Во ім'я Кобзаря Во ім'я Кобзаря Опубліковано: П`ятниця, 09 березня 2018 Розквітає і милується під лагідним яскравим сонцем Шевченкова весна. У цей прекрасний сонячний день, коли вся земля повниться радістю оновлення, прагне до буяння й краси, в ОЗ « Мостиський  ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» відбулося справжнє свято, на яке прибули отець Артемій Бабленюк, завідувач канцелярії Львівського...

Переглядів: 728 Коментарів: 0

Відділи освіти

Ми вшановуємо ім'я Великого Кобзаря. Ми вшановуємо ім'я Великого Кобзаря. Опубліковано: П`ятниця, 13 березня 2020 Щовесни,коли тануть сніги, І на рясті просягає веселка, Повні сил і живої снаги, Ми вшановуємо пам‘ять Шевченка. За традицією, у березні місяці, в КЗЛОР «Бориславська санаторна школа» учні 2 класу разом з вчителями Романів Н.В.,Галишин О.І. вшановують пам‘ять славного сина України, генія нашого народу...

Переглядів: 2261 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook