Період публікації:

від

до

Категорія:

Тренінгове заняття - "Дружній клас"

Опубліковано: Вівторок, 13 березня 2018 

min
max

Кожна людина-особлива, неповторна. Кожна особистість - унікальна. Але важливо поважати інших людей, незалежно від статі і мови, поважати навіть тоді, коли ми не згідні з їхніми поглядами. Для кожного - дуже важливе  шанобливе ставлення один до одного, відчуття  підтримки ровесників.

З такою метою було проведено тренінгове  заняття з учнями 6 кл. Бориславської ЗСШ-інтернату вихователем Рудяк А.О та практичним психологом Качур О.І.

Цікаві вправи «Сніжинка», «Бінго», показали, що всі діти різні,  мають різні вподобання, мрії, захоплення.

Завдяки вправі «Хто швидше»,  діти створюючи мовчки різні фігури, зрозуміли, що вони є згуртованими, дружніми.

Вправа «Де поселиться ваша буква», яка була проведена на початку заняття та на завершення  показала, як діти змінили свою думку про дружбу.

Букви, які «гуляли» за межами класу, перемістились уже в дружній, згуртований  клас.

 

Рудяк А.О., вихователь

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Даруємо посмішку (фото) Даруємо посмішку (фото) Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 21.01.2020 р. в Лівчицькій спецшколі відзначали день обіймів. В міжнародний День обіймів Хочем Вам всім побажати Обійматися міцніше Ендрофіни заряджати. Навкруги стане тепліше, Бо всі радість подарують. Обіймайтесь веселіше На планеті всі святкують.

Переглядів: 766 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Тренінгове заняття з учнями Бориславської ЗСШ-інтернату на тему:«Кожна людинка-трішки тваринка» Тренінгове заняття з учнями Бориславської ЗСШ-інтернату на тему:«Кожна людинка-трішки тваринка» Опубліковано: Вівторок, 04 грудня 2018 У житті  буть-якої людини, а особливо підлітка, важливу роль відіграють  комунікативні навички.  Людина без спілкування не може серед інших  розвиватися й творити. І тому у 8 класах Бориславської ЗСШ-інтернату І-ІІІст., відбулися заняття «Кожна людинка-трішки тваринка» з соціальним педагогом     ...

Переглядів: 348 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook