Період публікації:

від

до

Категорія:

Тарасовими шляхами

Опубліковано: Вівторок, 13 березня 2018 

min
max

З 09.03.18 – 12.03.18р.  у  КЗ ЛОР Верхньосиньовиднеська спецшкола-інтернат відбулися Шевченківські дні «Невмируще слово Кобзаря».

Учні та вчителі  вшановували пам’ять національного генія, народного поета України Тараса Григоровича Шевченка. У навчальному закладі проведені різноманітні заходи з метою поглиблення особистих знань учнів та вияву поваги і любові до Кобзаревого слова.
Приємно відмітити, що учні усіх класів активно долучилися до відзначення Шевченківських днів. У школі була організована книжкова виставка творів Тараса Шевченка.

Вчителем української мови Чергавою О.Р. проведено лекторій з учнями 5-10 класів «Тарасовими шляхами» та продемонстровано фільм про Кобзаря.

Завдяки заповітам Великого Кобзаря українці здобули незалежність і державність рідної країни. Життєдайна поезія Шевченка вселяє в нас надію в майбутнє українського народу і подальше його процвітання.

 Колектив нашої школи прийняв участь у святкуванні днів Шевченка разом з громадою селища.

Немає коментарів

Схожі статті:

Декламування віршів Т.Г.Шевченка Декламування віршів Т.Г.Шевченка Опубліковано: П`ятниця, 17 березня 2017 Вже три століття видаються і живуть серед нас твори Т.Г. Шевченка. Не одно покоління батьків та дітей схилялися над його «Кобзарем». Як ніколи актуальні його слова: «Свою Україну любіть. Любіть її… во врем'я люте, В остатню, тяжкую мінуту За неї Господа моліть.» 15.03.17р. у КЗ ЛОР Верхньосиньовидненська...

Переглядів: 483 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

" Уклін Тобі, Тарасе". " Уклін Тобі, Тарасе". Опубліковано: Четвер, 22 березня 2018 15 березня в Бориславській ЗСШ - інтернаті в приміщенні бібліотеки  класний керівник 5класу Держепільська І.Й. спільно з бібліотекарем школи Галащук І.Т. підготували та провели виховну годину на тему: " Уклін Тобі, Тарасе". Класний керівник розповіла учням про дитячі роки поета , історію написання...

Переглядів: 456 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook