Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулось заняття з надання першої домедичної допомоги для школярів Попелівського НВК

Опубліковано: Середа, 14 березня 2018 

min
max

13 березня у рамках роботи школи щодо здорового способу життя заступник директора з виховної роботи Віра Тупичак спільно з громадською організацією «Курси першої домедичної допомоги CAB» з м. Львів організували заняття для школярів.

Волонтер та курсант організації Григорій Мацишин теоретично та на практиці навчав дітей, як допомогти людині в тій чи тій ситуації до приїзду швидкої допомоги.

Учні навчилися оцінювати стан потерпілого і визначати, якої допомоги той потребує в першу чергу.

На спеціальних манекенах діти вчилися робити серцево-легеневу реанімацію, непрямий масаж серця, штучне дихання, зупиняти кровотечі та надавати першу долікарську допомогу при опіках та обмороженнях. Також, вони дізналися як використовувати підручні засоби, елементи одягу, інші предмети для надання першої медичної допомоги. Та найголовніше, що зрозуміли діти - це те, що важливо точно визначати симптоми та, не гаючи часу, приймати рішення щодо дій.

Учасники групи ставили запитання та активно брали участь в цій медичній інсталяції. Все відбувалося весело і у невимушеній обстановці.

Заняття було корисним для вихованців школи, адже тепер вони можуть використати свої знання у складних та екстремальних ситуаціях, а також у побуті.

Немає коментарів

Схожі статті:

Розвиток дошкільної освіти – один з пріоритетів у Дрогобицькому районі Розвиток дошкільної освіти – один з пріоритетів у Дрогобицькому районі Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 У 2018 році на Дрогобиччині були завершені роботи з реконструкції нежитлового приміщення під дитячий садок в с. Уличне (в селі налічується 250 дошкільнят). Роботи проводились за кошти ДФРР. Загальна вартість проекту становить понад 11 973,9 тис. грн. Про це 13 березня під час публічного звіту розповів...

Переглядів: 365 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Година-реквієм у Верхньогаївському НВК Година-реквієм у Верхньогаївському НВК Опубліковано: Середа, 21 листопада 2018 З нагоди Дня Гідності та Свободи у Верхньогаївському НВК відбулася година-реквієм "Революція гідності, охрещена кров'ю", яку підготували бібліотекар Світлана Стасик, директор народного дому Галина Повханич та педагогічний колектив школи. Присутні занурились у вир подій 5-річної давності, коли студентський...

Переглядів: 421 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook