Період публікації:

від

до

Категорія:

Ми вшановуємо пам'ять Шевченка.

Опубліковано: Середа, 14 березня 2018 

min
max

Щовесни, коли тануть сніги

І на рясті засяє веселка.

Повні сили і живої снаги

Ми вшановуємо пам'ять Шевченка.

7 березня в  4 класі Бориславської  ЗСШ – інтернату  вчитель початкових класів Романів Н.В. провела виховну годину, яка присвячувалася великому поету і художнику Т.Г.Шевченку.  

Наталія Вікторівна ставила за мету: розширити знання учнів про життя і творчість великого поета, навчити відчувати красу і мелодійність рідної мови через поезію Кобзаря.

Під час заняття учні працювали в групах. Перша група підготувала розповідь про дитячі роки поета, друга група розповідала про літературну спадщину Кобзаря, а третя-доповідала про Шевченка - художника.

Вчитель проводила гру "Диктор", де діти декламували вірші, а також провели  гру "Закінч речення".  Учні з цікавістю розгадували кросворд та відповідали на питання бліц -турніру.

На завершення виховної години діти підбирали прикметники, які якнайкраще охарактеризували б співця українського народу, а  також провели конкурс малюнка.

Маленькі серденька вихованців назавжди збережуть вогник любові до рідного краю, який запалив поет своїми  безсмертними творами, адже творчість Т.Г.Шевченка  - це святиня, якою дорожить і гордиться український народ.

 

Романів Н.В., вчитель початкових класів

Немає коментарів

Схожі статті:

"Чарівна вишиванка". "Чарівна вишиванка". Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 Із знання свого родоводу, історії рідного краю починається людина. Мамина пісня, батькова хата, дідусева казка, бабусина вишиванка, добре слово сусіда, незамулена криниця, з якої пив воду мандрівник – все це родовідна пам’ять, наша історія, наші символи. В Бориславській ЗСШ – інтернат учні 4 класу...

Переглядів: 374 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

«Здоровим бути модно». «Здоровим бути модно». Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 Збереження і зміцнення здоров'я дітей на сьогоднішній день є пріоритетним напрямком, оскільки лише здорові діти можуть належними чином засвоїти отримані знання. У 8 класі Бориславської ЗСШ- інтернату  вихователь Держепільський Микола Миронович провів виховну годину на тему , «Здоровим бути модно». Учні...

Переглядів: 437 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook