Період публікації:

від

до

Категорія:

Вас кличе світ літератури!

Опубліковано: Понеділок, 19 березня 2018 

min
max

 

Позакласна робота із зарубіжної літератури-важливий чинник морально-естетичного виховання читача,що вчиться,надання йому повноцінної літературної освіти. Позакласні заходи дають можливість прилучити своїх вихованців до світу поезії ,театру, музики, живопису. Учні  на них не тільки присутні,вони стають активними  учасниками дійства. Кожному з них доводиться пробувати себе в ролі поета, літературознавця, критика, дослідника, актора, художника. А це найефективніший спосіб навчити їх особистісно сприймати мистецтво, розуміти його творчу сутність,специфіку.

 У НВК №23 с.Кам’яне вчителем Чорненькою О.В. проведено змістовну і емоційно насичену літературно –музичну композицію «Нехай добро,любов і милосердя завжди крокують з нами у житті».

Гостями заходу були казкові та літературні персонажі. Учні 5-6 класів показали свої театральні здібності, підготували казку «Кулька гарного настрою». Діти інсценізували уривки з творів Оскара Уайльда «Хлопчик-зірка», Марка Твена «Пригоди Тома Сойєра». Всі присутні в залі потрапили на засідання святкового ареопагу богів Олімпу. Творча група учнів підготувала презентацію «Діалог Ассоль і Грея». Діти 7-8 класів перегорнули сторінки альманаху «Любові Всевишній присвячується». Вони розповіли про неземне кохання поетів зарубіжної літератури до земних жінок. Захід супроводжувався мультимедійною презентацією, підготовленою вчителем та учнями 8 класу .

Музика-це прикраса будь-якого свята. Музичний супровід повністю відповідав тематиці заходу. Було презентовано виставку  ілюстрацій до прочитаних творів . Учні-старшокласники за допомогою стінгазет ознайомили  школярів із цікавими фактами життя письменників.

 Варто зазначити, що завдяки таким заходам школярі починають краще готуватися до уроків, активніше беруть участь у літературних бесідах, більше і, головне, якісніше читають, цікавляться новинками зарубіжної літератури.

 Це було справжнє свято літератури, яке надовго запам’ятається кожному його учаснику.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Прощай, Букварику! Прощай, Букварику! Опубліковано: Вівторок, 08 травня 2018 З першого дня навчального року  учні 1 класу  почали працювати на великим проектом – вивчали букви, вчилися читати і писати. І ось настав час підвести підсумки. 7 травня 2018р. в НВК №23 с. Кам’яне увазі батьків і інших вчителів було підбито результат всієї праці – презентацію «Прощай, Букварику!». На...

Переглядів: 519 Коментарів: 0

Відділи освіти

  Літературно-музичний вернісаж «Я маю в серці те, що не вмирає!» Літературно-музичний вернісаж «Я маю в серці те, що не вмирає!» Опубліковано: Четвер, 29 березня 2018  Зіркою такої величини є геніальна українська поетеса Леся Українка. Безсмертна іскра Прометея  запала глибоко в її серце й загорілася ясним вогнем.  Учні  ЗОШ № 6 с. Дев’ятники  вшанували пам’ять видатної українки літературно-музичним вернісажем «Я маю в серці те, що не вмирає!» (підг. вч. укр. мови...

Переглядів: 278 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook