Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині розпочинаються районні етапи Всеукраїнських спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя»

Опубліковано: Понеділок, 19 березня 2018 

min
max

У Львівській області розпочинається активна фаза проведення попередніх етапів Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей шкільного віку «Олімпійське лелеченя», метою якого є виховання школярів Львівщини на гуманітарних цінностях олімпійського руху – дружби, взаємоповаги, благородства, формування у них навичок і культури ведення здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, організації змістовного дозвілля.

Зокрема, 15 березня за сприяння Золочівської райдержадміністрації в спортивному залі Сасівського навчально-виховного комплексу відбувся II етап районного спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя».

Участь у спортивному святі взяли 8 найкращих команд Золочівщини: Золочівська ЗОШ I-III ст. № 1, Золочівська ЗОШ I-III ст. № 2, Золочівська ЗОШ I-III ст. № 3, Золочівська ЗОШ I-III ст. № 4, Скварявська ЗОШ I-III ст., Вороняцька ЗОШ I-III ст., Золочівський НВК «Школа радості», ОЗ Сасівський НВК.

На початку змагань кожна спортивна команда представляла свою школу, потім команди змагалися в естафетах на спритність та кмітливість, а завершальним етапом боротьби стали змагання з перетягуванням линви.

Перемогу з мінімальною перевагою здобула команда Золочівської ЗОШ I-III ст. № 2, друге місце посіла команда Вороняцької ЗОШ I-III ст., третє місце вибороли господарі змагань – дружина ОЗ Сасівського НВК.

Усі учасники отримали подарунки та призи, а глядачі та вболівальники – масу позитивних емоцій.

Відтак Золочівщину в обласних змаганнях представлятиме команда Золочівської ЗОШ I-III ст. № 2.

Варто зауважити, що обласний етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» за участю кращих шкільних команд з усіх районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад Львівщини планується провести в травні 2018 року.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Міський етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» Міський етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» Опубліковано: П`ятниця, 22 березня 2019 21 березня у Львові проведено міський етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». У ньому взяли участь шкільні команди нашого міста, які стали переможцями у районних змаганнях. Перемогу здобули учні з школи №30 та учні з школи № 50. Вітаємо і бажаємо успіху в обласному етапі! Загалом...

Переглядів: 381 Коментарів: 0

Відділи освіти

Олімпійське лелеченя Олімпійське лелеченя Опубліковано: Середа, 13 березня 2019 13.03.2019 на базі Червоноградської гімназії проведено захід, присвячений Олімпійському дню. Свято спритності та волі торжествує в школі. На святі присутні Христина Опьола – майстер спорту України з гірськолижного спорту, Вікторія Вірт–Гарасимович – майстер спорту України міжнародного класу з боксу,...

Переглядів: 659 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook