Період публікації:

від

до

Категорія:

Стартував всеукраїнський конкурс «Клич друзів – граймо разом»

Опубліковано: Понеділок, 19 березня 2018 

min
max

Управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації інформує про початок конкурсу «Клич друзів – граймо разом» від Фонду Кличка, який спрямований на покращення інфраструктури загальноосвітніх навчальних закладів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Для участі у конкурсі необхідно зареєструвати заявку у системі та заповнити відомості про заявника (контакти, фінансова інформація, про заклад, спортивні досягнення вчителів фізичної культури, тренерів та вихованців за допомогою відео та фото, характеристика очікуваного спортивного майданчика або діючого).

Окрім цього, необхідно отримати лист-дозвіл від керівника закладу на встановлення спортивного майданчика (200 кв. м) та підготувати колективний лист від школи з не менш ніж 20 підписами від вчителів, батьків, дітей або мешканців мікрорайону.

Переможець конкурсу отримує сучасний спортивний майданчик, який відповідає сучасним екологічним вимогам та вирізняється яскравим та стильним дизайном.

Термін подання заявок – до 10 квітня 2018 року. Детальніша інформація про конкурс тут.

Нагадаємо, в межах конкурсу «Клич друзів – граймо разом» на Львівщині урочисто відкрито два спортивні майданчики. Зокрема, переможцями стали Бориславська гімназія та Новороздільська загальноосвітня школа № 4.

Немає коментарів

Схожі статті:

Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Опубліковано: Четвер, 26 березня 2020 Держкомтелерадіо України з 1 березня по 1 травня 2020 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті...

Переглядів: 4038 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Соняшникова родина Соняшникова родина Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 У Золотковицькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Мостиського району 03 березня 2020 року знову зібралась вся «соняшникова родина». 36 учнів 1-9 класів закладу брали учать в XІ Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник»–2020. Виконуючи завдання гри, діти поповнили свої знання з мови, літератури,...

Переглядів: 2798 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook