Період публікації:

від

до

Категорія:

Загальношкільні батьківські збори

Опубліковано: Вівторок, 20 березня 2018 

min
max

      Нещодавно  у Балицькому НВК  Шегинівської сільської ради було проведено загальношкільні батьківські збори. На зборах були присутні М.І.Клемра, начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту, В.П.Дячок, головний лікар Шегинівської сільської ради, батьки, учителі, працівники та учні 9,10 класів. Вів збори директор НВК Я.М.Павелчак. На порядок денний виносилось два питання:

  • Вакцинація проти кору. 
  • Освітня реформа (Нова українська школа)
  • Різне.

   По першому питанню виступив головний лікар В.Дячок, який  проінформував присутніх про стан захворюваності на кір у Львові та області. Лікар наголосив, що від багатьох недуг рятує саме вакцинація, що слід пам’яти, якщо людина сама стежить за своїм здоров’ям, то важко знайти лікаря, який знав би краще, що корисніше для її здоров’я, ніж вона сама.

 

   За  здоров’я дітей відповідають батьки, які зобов’язані проводити щеплення своїм дітям від інфекційних хвороб. Було вирішено, що протягом тижня батьки повинні з’явитись у ФАП с.Баличі та написати письмові заяви на згоду/відмову щодо проведення вакцинації їх дітей від кору.

      По другому питанні виступила начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту М.Клемра. У своєму виступі Мар’яна Ігорівна розповіла про освітню реформу, яка була прийнята у вересні 2017 року. Звернула увагу батьків на те, що з 1 вересня 2018 року першокласники будуть навчатись за програмою Нової української школи.

      Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.

     На завершення М.І.Клемра, закликала батьків до співпраці та розуміння, стриманості та підтримки під час роботи  та впровадження освітньої реформи.

     В «різному» директор НВК Я.М.Павелчак  та батьки обговорили питання  роботи  школи у     І семестрі, освітні зміни згідно нового Закону  «Про освіту», харчування учнів тощо.

Немає коментарів

Схожі статті:

Корисна їжа і здоров’я… Корисна їжа і здоров’я… Опубліковано: Неділя, 13 травня 2018   Організація  харчування учнів у навчальному закладі – одне з важливих завдань у діяльності  НВК.   У шкільній їдальні Балицького НВК Шегинівської сільської ради  організовано безоплатне гаряче харчування для учнів 1-4 класів та дітей учасників АТО. Тут  завжди чисто і охайно, смачно приготовлені...

Переглядів: 668 Коментарів: 0

Відділи освіти

XIII Всеукраїнська акція «Серця до серця» XIII Всеукраїнська акція «Серця до серця» Опубліковано: Неділя, 13 травня 2018 З 2 квітня по 22 квітня 2018року проводилась  у Балицькому НВК Шегинівської сільської ради XIII Всеукраїнська акція «Серця до серця».  Учні  та працівники НВК взяли  активну участь в даній акції. Були зібрані кошти на медичне обладнання  дітям з вадами слуху. Школярі проявили доброту, безкорисність,...

Переглядів: 688 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook