Період публікації:

від

до

Категорія:

Твоя пісня, твоя дума не вмре, не загине

Опубліковано: Середа, 21 березня 2018 

min
max

     Шевченкове свято – це загальнонародне українське свято, яке люблять і шанують і малі, і дорослі. Тому кожного року у березневі дні вшановуємо пам’ять Великого Кобзаря Урочистий концерт вшанування Т.Г. Шевченка відбувся у Народному домі с. Чорнушовичі 18 березня 2018 року.

     Метою свята було не просто згадати життєвий шлях Тараса, його нелегку  долю,а звернути увагу на актуальність його слів в теперішньому часі, розвивати почуття гордості за Україну,виховувати повагу до свого, рідного.

     Із захопленням слухали глядачі пісні у виконанні маленьких дітей, а також учениць школи Горін Діанки та Бали Марічки. Сподобалася інсценізація « Мені 13 минало» у виконанні Мартиняка Володимира та Мартиняк Христини.  Справило позитивне враження на людей в залі перегляд інсценізації «Тополя». Цю композицію підготували учні 5 класу та вчитель Любов Мартиняк.

     Долучилася до свята молодь села. Розігрували сценки, співали пісні і танцювали Кочмар Василина, Гунько Олеся, Іванець Христина, Федишин Валентина, Войтович Роман та Кузьма Юрій. Постановником всіх танців  була Жанна Пищик.

     Староста округу Дмитро Дмитрович Мартиняк подякував організаторам свята, всім  присутнім за  підтримку, допомогу в оформленні залу і висловив  запевнення, що «наша пісня, наша слава не вмре, не загине» поки ми всі будемо шанувати, розвивати і підтримувати  звичаї, традиції, культуру свого села, свого народу.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Казка англійською мовою «Попелюшка» Казка англійською мовою «Попелюшка» Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020  Казки англійською мовою – цікавий спосіб вивчення мови. 6 березня 2020 року в ОЗ «Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Мостиського району відбулася театралізована вистава «Попелюшка» англійською мовою. Метою заходу було створення позитивної мотивації і потреби в практичному використанні іноземноїмови....

Переглядів: 3053 Коментарів: 0

Відділи освіти

Шевченкове свято в школі Марії Покрови (фото) Шевченкове свято в школі Марії Покрови (фото) Опубліковано: П`ятниця, 15 березня 2019 В школі Марії Покрови відбулося Шевченкове свято з нагоди 205 річниці від дня народження Кобзаря. Тарас Шевченко - символ української нації, він боровся за власну свободу та свободу рідного українського народу. Людно було у шкільній залі. Усі присутні ще раз перегорнули сторінки книги життя Тараса,...

Переглядів: 481 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook