Період публікації:

від

до

Категорія:

Ватерполісти ЛУФК зберігають лідерство у юніорському чемпіонаті

Опубліковано: Четвер, 22 березня 2018 

min
max

12-15 березня 2018р. у Харкові відбувся ІІ тур чемпіонату України з водного поло серед юніорів віком до 18 років, участь у якому взяла команда Львівського училища фізичної культури.

Суперниками львів’ян були чотири харківські команди. У першому матчі хлопці перемогли збірну Харківської обл.-ІІІ 24:1, у другому – збірну Харківської обл.-IV 15:1, у третьому – збірну Харківської обл. – ІІ 10:1 і в останній грі заграли унічию 9:9 із збірною Харківщини – І.

У складі нашої команди на іграх у Харкові найрезультативнішим був учень 11 класу  Максим Осика (на фото), на рахунку якого 12 голів. Орест Джура (вип. 2017р.) відзначився 9 разів, а Михайло Лісовий (11 кл.) – вісім.

Після ІІ туру команда ЛУФК разом із збірною Харківщини-І продовжує лідирувати у чемпіонаті – у обидвох колективів по 19 набраних очків. Третє місце з 15 очками посідає маріупольська «Меотида».

До третього, фінального туру, який відбудеться 25-29 квітня, окрім названих команд увійшли також «СДЮШОР-ДНУ» Дніпро, «Динамо» Київ та збірна Харківської обл.-ІІ.

А турнірна таблиця перед фіналом з т.зв. «золотими» очками (набраними між командами – фіналістами) набула такого вигляду:

1. УФК Львів

- 13 очків

2. Зб.Харківської обл.-І

- 13 очків

3. «Меотида» Маріуполь

- 9

4. «СДЮШОР-ДНУ»

- 6

5. «Динамо» Київ

- 3

6. Зб.Харківської обл.-ІІ

- 0

Примітка:  1) рішенням головної суддівської колегії перші дві гри ІІ туру за участю збірних Харківської обл.-ІІ, ІІІ, IV анульовані у зв’язку із порушенням регламенту змагань. Суперникам харків’ян зарахована технічна перемога 10 0;

                2) паралельно з юніорським чемпіонатом України розігрується першість у вищій ліз – п’яте і подальші місця національного чемпіонату.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 27 лютого – 1 березня 2020р. у м.Дніпрі відбулися ігри ІІ туру чемпіонатів України з водного поло серед команд вищої ліги та юніорів віком до 18 років. Команда Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) провела у Дніпрі 4 гри: у трьох перемогла, а в матчі з основним конкурентом на...

Переглядів: 1233 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Місто Лева завжди славилося висококласними гравцями у водне поло. Чимало вихідців саме зі Львова творили історію цього виду спорту не тільки для нашого міста чи головної команди «Динамо», а для держави та її національної збірної. Що цікаво, чимало з цих гравців є вихідцями саме з Львівського училища...

Переглядів: 1247 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook