Період публікації:

від

до

Категорія:

Вихованки ЛУФК Швейцарію не осилили

Опубліковано: Понеділок, 26 березня 2018 

min
max

21 і 25 березня 2018р. національна жіноча збірна команда України з гандболу провела дві зустрічі відбіркового турніру до фінальної частини цьогорічного чемпіонату Європи. Суперником нашої команди в обидвох матчах була збірна Швейцарії.

Перша гра відбулася у Швейцарії, українки поступилися 15:21.

Друга зустріч проходила в Києві. Всі сподівалися на реванш, адже вважалося, що швейцарки – аутсайдерки групи. Однак, і в другій грі, яка пройшла у впертій боротьбі, кінцівка була за швейцарською командою - 22:21.

У складі збірної України Швейцарію не осилили вихованки Львівського училища фізичної культури Леся Смолінг (на фото), Наталія Валовник, Ірина Стельмах і Наталія Савчин.

Після чотирьох проведених ігор збірна України набрала 2 очки і посідає 4 місце у групі 1. Лідирують нарвежки – 6 очків, Швейцарія з чотирма пунктами на другому місці, хорватки треті – 2 очки (у них краща різниця забитих і пропущених голів).

30 травня українки приймають Норвегію, а 2 червня їдуть у Хорватію. До фіналу континентальної першості кваліфікуються дві кращі команди.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Опубліковано: Середа, 04 березня 2020 25 і 29 березня 2020р. жіноча збірна команда України з гандболу зіграє 2 матчі кваліфікаційного турніру до чемпіонату Європи із командою Фарерських островів. На підготовку до ігор головний тренер збірної Борис Чижов запросив 22 гравчині, з них восьмеро вихованок Львівського коледжу спорту (кол. училище...

Переглядів: 1740 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 Завершилися ігри першого етапу чемпіонату України з гандболу серед дівчат віком до 15 років. У останньому турі команда Львівського спортколеджу (кол. училище фізичної культури) у принципових поєдинках 28 і 29 лютого 2020р. в Ужгороді зустрічалася з місцевою СДЮШОР «Карпати». У першому матчі дівчата...

Переглядів: 1531 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook