Період публікації:

від

до

Категорія:

Методоб’єднання вчителів української мови та літератури, творчої групи вчителів математики у Боршівській ЗОШ

Опубліковано: Понеділок, 26 березня 2018 

min
max

        16  березня  2018р. у Боршівській  ЗОШ І – ІІ ст.. відбулося   розширене засідання методоб’єднання  вчителів української мови та літератури, творчої групи вчителів математики.

     У засіданні прийняли участь методист відділу освіти Лободяк Л.М., вчителі укр..мови та літератури, математики  Перемишлянського  локального  освітнього  округу №2, директор школи Нечай М.М.

     Учні виконуючи завдання з алгебри: «Дізнайся більше», «Встанови відповідність», «Лото», «Відшукай», розв’язуючи кросворд, приходили  до прізвища Т.Г.Шевченка, дати його народження, прізвищ поетів П.Куліша, В.Стуса, Л.Костенко та поетів рідного краю: М.Орлича та Н. Романяк. Учні самостійно підготували повідомлення про життєвий та творчий шлях поетів, виступили перед учнями та вчителями,  декламували вірші цих поетів про Т.Г.Шевченка. Протягом уроку було використано презентації, підготовлені вчителями Леляк Л.Р.,Гвоздик Г.М. та учнями  школи.

       На уроці використано різні форми та види роботи для активізації пізнавальної активності учнів: робота в парі, в групі, індивідуальна, колективна.

      Підсумок  уроку  проведено  інтерактивними вправами: «Обмін думками» та «Продовж речення». На фоні кліпу «Квітуча Україна»  вчителі Леляк Л.Р. та Гвоздик Г.М. продекламували вірш.

Немає коментарів

Схожі статті:

За чотири роки шкільний парк Перемишлянського району поповнився на 11 автобусів За чотири роки шкільний парк Перемишлянського району поповнився на 11 автобусів Опубліковано: Четвер, 07 березня 2019 З метою покращення якості освіти в Перемишлянському районі упродовж 2015-2018 років провели ряд заходів щодо реорганізації навчальних закладів та створення опорних навчальних закладів. Про це сьогодні, 7 березня, під час звіту розповів голова Перемишлянської райдержадміністрації Володимир Танчин. «У...

Переглядів: 641 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook