Період публікації:

від

до

Категорія:

Разом до здорового майбутнього.

Опубліковано: Понеділок, 26 березня 2018 

min
max

22.03.2018 р. у актовій залі опорного    ЗЗСО І-ІІІ ст.. № 1м.Ходорів відбувся семінар  учителів основ здоров’я  на тему «Разом до здорового майбутнього. Маршрут безпеки»,  який так майстерно провела для своїх колег , учителів основ здоров’я   навчальних закладів  Ходорівської ОТГ учитель основ здоров’я  та практичний психолог  школи Гой Н.І. . Семінар розпочався  презентацією  опорного навчального закладу заступником  директора з ВР  Бардигулою С.Я. і продовжився  цікавим  тренінговим заняттям із учнями 8 класів «Проблема людини і проблема людства» .

 Різноманітними формами  роботи та цікавими інтерактивними вправами під час заняття учитель  акцентувала увагу усіх присутніх  на актуальній проблемі людства ХХІ ст.  – ВІЛ- СНІДу та ефективних шляхів його запобігання.

 Наступним етапом семінару став цікавий майстер клас для присутніх учителів з досвіду роботи вивчення теми «Захист від ВІЛ та ІПСШ та засоби контрацепції. Формула індивідуального захисту»,на якому усі учасники семінару  мали змогу  самі взяти участь  і застосувати на практиці свої знання із  даної теми.

 Закінчився семінар аукціоном  обміну думками «Особливості нестандартних уроків з основ здоров’я », зокрема тренінгових занять , де учителі та гості семінару  мали можливість поділитися враженнями від побаченого та власним досвідом проведення подібних уроків.

 Лейтмотивом семінару  стали слова  Гой Н.І. , що уроки основ здоров’я  - це не монолог учителя, а діалог учнів із життям. Учні повинні жити темою, а учитель основ здоров’я не має морального права  бути песимістом, невпевненою в собі особистістю.

Немає коментарів

Схожі статті:

Інноваційні методи роботи на уроках фізичної культури Інноваційні методи роботи на уроках фізичної культури Опубліковано: Понеділок, 26 березня 2018       23 березня 2018 р. у спортивному залі опорного ЗЗСО І- III ст. № 1 м. Ходорів відбувся семінар учителів фізичної культури на тему «Інноваційні методи роботи на уроках фізичної культури», який підготувала і провела учитель фізичної культури Левинець І.В. Усі присутні, серед яких 16 вчителів...

Переглядів: 427 Коментарів: 0

Відділи освіти

Традиційне свято "Вишивана гаївка" Традиційне свято "Вишивана гаївка" Опубліковано: Вівторок, 24 квітня 2018   15 квітня на подвір"ї храму Свв.Безсрібників Косми та Дам"яна було людно.Діти у різнобарвних українських строях зібралися на традиційне свято"Вишивана гаївка".У святі взяли участь гуртківці Ходорівського центру дитячої та юнацької творчості,молодша та середня група народного ансамблю танцю"Наддністрянка" ...

Переглядів: 380 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook