Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень природознавства у Кротошинській ЗОШ

Опубліковано: Вівторок, 27 березня 2018 

min
max

Тиждень природознавства

 З метою розширення і поглиблення знань про птахів, з 19 по 23 березня 2018 року у Кротошинській школі  учні початкових класів презентували проект «Слово про птаха», присвячений Дню зустрічі птахів. Організатором проекту була голова методоб’єднання початкових класів Сабат Ірина Богданівна.

   Під час заходу кожен клас представляв окрему сторінку:

-у понеділок учні 2 класу провели лінійку «Птахи - наші друзі». Розповіли про роль пташок у природі, загадували загадки, співали пісні, запропонували до прослуховування записи голосів птахів.

 Класний керівник: Шимечко Л.П.

-у вівторок коридор нашої школи був прикрашений дитячими малюнками птахів, виробами, композиціями на тему «Птахи – прикраса нашої планети». Заздалегідь учні писали твори, виготовили газету «Пташиний калейдоскоп».

-у середу учні 1 класу розповіли віршики про птахів «Пташина абетка» та з допомогою ілюстрацій ознайомили із зовнішнім виглядом пташок України.

   Класний керівник: Бобенчик О.Р.

-у четвер учні 4 класу провели уявну мандрівку материками планети та ознайомили з пташками різних континентів і  цікавими фактами з їх життя: «Мандруємо планетою пташиними слідами».

  Класний керівник: Гопко Л.Б.

-у п’ятницю учні 3 класу, підводячи підсумок проекту, ознайомили учнів із Червонокнижними птахами, їхньою роллю у ланцюгу живлення і необхідністю оберігати пташок: «Треба нам природі борг такий сплатити, щоб могла пташина в небеса злетіти».

   Класний керівник: Сабат І.Б.

   Готуючись до проекту учні 1-4 класів разом з батьками та вчителями користувалися різними джерелами інформації: енциклопедіями, Інтернетом, підручниками. Пишучи твори, малюючи малюнки, створюючи вироби та композиції спрацювали творчо та ефективно.

 

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Прощання з колядою Прощання з колядою Опубліковано: Четвер, 31 січня 2019 З колядою, Різдвяним вертепом та віншуваннями розпочався II семестр у Кротошинській школі. Учні початкових класів, учителі та батьки минулого тижня ще раз поринули у чарівне, святкове Різдвяне дійство, яке підготували другокласники (кл.кер. Бобенчик О.Р.) Було неймовірно цікаво спостерігати за...

Переглядів: 585 Коментарів: 0

Відділи освіти

Обережно, кір Обережно, кір Опубліковано: П`ятниця, 25 січня 2019   У з’язку з поширенням епідемії кору в Кротошинській ЗОШ I-III ст. 23.01.2019 року відбулися батьківські збори на тему «Обережно, кір!» На збори було запрошено лікаря-педіатра КНП «ЦПМСД Давидівської сільської ради ОТГ» Пиндзин В.П.  (Кротошинський ФАП).  Валентина Пилипівна провела роз’яснювальну...

Переглядів: 609 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook