Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівщина та Азербайджан продовжують співпрацю у сфері освіти (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 30 березня 2018 

min
max

Днями на Львівщині з робочим візитом перебувала делегація освітян з Республіки Азербайджан на чолі з секретарем Республіканської ради освіти Азербайджану Боюкагою Мікаіллі.

Нагадаємо, що старт для співпраці надало підписання 16 лютого 2016 року Меморандуму про співпрацю між департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Республіканською радою освіти Азербайджану.

У рамках програми візиту делегації відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Науково-практичні основи міжнародного співробітництва вчителів: погляд на майбутнє». Розпочався захід на базі Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. У ході роботи учасники поділилися досвідом та напрацюваннями, націленими на міжнародне співробітництво і підвищення якості освіти шляхом співпраці з закордонними партнерами.

Другий день роботи конференції проходив у стінах Львівського національного університету імені Івана Франка. Відтак, відбулося підписання 12 угод про співпрацю між представниками шкіл, установ та організацій Львівської, Івано-Франківської областей та Радою освіти Республіки Азербайджан. Окрім цього, Боюкага Мікаіллі презентував свою книгу «Під одним небом», присвячену дружнім відносинам азербайджанського та українського народів.

Під час перебування на Львівщині освітяни з Азербайджану також ознайомилися з діяльністю середньої загальноосвітньої школи № 21 м. Львова, загальноосвітніх навчальних закладів м. Мостиська, Пнікутського та Твіржанського НВК, Львівської спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 28 з поглибленим вивченням німецької мови.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Під одним небом»: у Львові презентували книгу азербайджанського автора про Західну Україну (фото) «Під одним небом»: у Львові презентували книгу азербайджанського автора про Західну Україну (фото) Опубліковано: Субота, 24 березня 2018 У рамках проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Науково-практичні основи міжнародного співробітництва вчителів: погляд на майбутнє» сьогодні, 24 березня, у дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася презентація книги «Під одним небом», автором...

Переглядів: 855 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Навчальні установи Львівщини підписали угоди про співпрацю з Республікою Азербайджан (фото) Навчальні установи Львівщини підписали угоди про співпрацю з Республікою Азербайджан (фото) Опубліковано: Субота, 24 березня 2018 Сьогодні, 24 березня, у дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося підписання 12 угод про співпрацю між представниками шкіл, установ та організацій Львівської, Івано-Франківської областей та Радою освіти Республіки Азербайджан. Зокрема, з боку української...

Переглядів: 1069 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook