Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області

Опубліковано: П`ятниця, 30 березня 2018 

min
max

Бібліотека – це той храм, де завжди

народжується і зберігається духовність.

Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя»,

«притулок мудрості», «аптека для душі».

 В. Сухомлинський

 

28 березня 2018 року на базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова, під керівництвом методиста Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області – Ольги Василівни Лешко, відбувся семінар бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області на тему: «Використання традиційних та впровадження нових форм популяризації літератури з метою формування інтересу до книги та виховання культури читання учнів у ЗПО».

Учасників семінару гостинно зустріли адміністрація Міжрегіонального центру ПТО ХМіД – Р. М. Вороняк та бібліотекарі даного ЗПО – Наталя Сай та Галина Ківак.

Зі вступним словом до учасників заходу звернувся директор МЦ ПТО ХМ іД Вороняк Роман Михайлович, який ознайомив  присутніх з історією навчального закладу, його досягненнями та розповів про з яких профілів готують спеціалістів (перукарський, швейний, кухарський).

Методист НМЦ ПТО  Лешко О.В., під час доповіді розповіла про зміни в освітньому процесі, що стосуються бібліотек. Додатково відзвітувала перед колегами про отримання підручників для ЗПО Львівщини у 2017 році в кількості 1875 прим., а також наголосила, що на виконання Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року та з метою визначення обсягів замовлення підручників та навчальних посібників із загально- технічних і спеціальних дисциплін для учнів ЗПО, нами замовлено на 2018 р. - 7620 прим.

З радістю ми запросили  на семінар працівників бібліотеки - філії № 6 ім.О.Ольжича – Уляну Чуру та  Юлію Володченко. Пані Уляна Чура, презентувала роботу бібліотеки-філії №6, чітко охарактеризувала діяльність бібліотеки,  поділилася досвідом про співпрацю з іншими організаціями, про участь в проектах. Окремо розповіла про проект «Бібліотека і освіта – грані співпраці».

 Наталя Сай, бібліотекар НМЦ ПТО ХМД поділилася досвідом роботи з дітьми в навчальному закладі, а саме, яку літературу учні люблять читати, викладачі та педпрацівники теж часто користуються бібліотекою Центру.

А також мали честь насолодитись поезією члена Національної спілки письменників України, поетеси Ліліани Косановської. Пані Ліліана продемонструвала нам свою творчість різнотематичного типу, розповіла про збірки поезій, про свій життєвий шлях.

На завершення семінару, учні МЦ ПТО ХМД підготували привітання та концертну міні – програму  з нагоди наступаючих Великодніх свят.

 Щиро вдячні за участь та плідну співпрацю педколективу та бібліотеці МЦПТО ХМД, бібліотеці - філії № 6 ім.О.Ольжича, бібліотекарям ЗПО Львівщини.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 812 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 643 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook