Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський професійний коледж – переможець VIII Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти

Опубліковано: Понеділок, 02 квітня 2018 

min
max

Вітаємо наш навчальний заклад – Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу з перемогою на VIII Всеукраїнському конкурсі на кращий веб-сайт закладу освіти в номінації «Веб-сайти закладів професійної (професійно-технічниої) освіти». Це вже третя перемога поспіль!

Інтернет Асоціація України (ІнАУ) разом з Міністерством освіти і науки України підбила підсумки VIII Конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти. Конкурс був оголошений у грудні 2017 року. Всього було подано понад 2000 заявок у рамках 5 окремих номінацій:

Веб-сайти закладів загальної середньої освіти (сільські школи та школи селищ міського типу);
Веб-сайти закладів загальної середньої освіти (міські школи);
Веб-сайти закладів дошкільної освіти;
Веб-сайти закладів позашкільної освіти;
Веб-сайти закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася 30 березня 2018 року в залі колегій Міністерства освіти і науки України. В церемонії взяли участь представники навчальних закладів-переможців конкурсу, представники ІнАУ, МОН, члени журі.

Від Львівського професійного коледжу Почесну грамоту за І місце та цінні призи одержав Роман Петрович Леуш, інженер коледжу.

         Оцінювання веб-сайтів здійснювало незалежне професійне журі конкурсу у складі:

1. Пєтухов Іван Михайлович (Голова журі), Голова Комітету ІнАУ з питань ІКТ в освіті, Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) з питань ІТ.

2. Бронін Сергій Вадимович, Президент Української асоціації фахівців інформаційних технологій» (УАФІТ).

3. Дем’яненко Валентина Борисівна, керівник відділення «Комп’ютерних наук» Національного центру «Мала академія наук України».

4. Китайцев Олег Миколайович, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти».

5. Коновалов Олексій Юрійович, заступник директора Київського коледжу зв’язку з учбово-виробничих питань.

6. Кудренко Богдан Віталійович, головний спеціаліст Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України.

7. Пушкарьова Тамара Олексіївна, ГО «Академія інноваційного розвитку освіти». 

8. Федієнко Олександр Павлович, Голова Правління ІнАУ.

9. Фільченко Дмитро Вікторович, Керівник Центру вебометрії та веб-маркетингу Сумського державного університету.

Конкурс щорічно проводить Інтернет Асоціація України за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов для формування позитивного якісного контенту для дітей та дорослих.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 818 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 650 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook