Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели акцію «Година Землі» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 

min
max

Львівський кооперативний коледж економіки і права долучився до всесвітньої екологічної ініціативи та провів масштабну всеукраїнську соціально-екологічну кампанію «Година Землі – 2018», яка покликана привернути увагу до проблеми зміни клімату та закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов’язкове світло та електричні пристрої на одну годину.

Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Олена Маньків, Людмила Плугіна, Олександра Андрущак, Мирослава Бойко долучилися до Години Землі – маніфесту людей про готовність змінювати свій стиль життя на екологічну готовність берегти свій дім – нашу планету.

Мета акції – привернути увагу до екологічних проблем та надмірного споживання природніх ресурсів, обговорити значення природніх ресурсів в енергетиці країни, виявити екологічні проблеми, зумовлені надмірним використанням енергетичних ресурсів, провести математичні розрахунки енергетичних витрат в побуті тощо, а в умовах економічної кризи це вельми актуально.

На заняттях викладачі провели бесіди із студентами коледжу, розповіли, що з року в рік акція «Година Землі», ініційована у 2007 році та координована на глобальному рівні екологічною організацією Всесвітнього фонду дикої природи WWF (World Wide Fund for Nature), набирає все більших масштабів. Мільйони людей всього світу долучаються до акції, підтверджуючи готовність зробити свій посильний внесок у підтримання екологічної рівноваги планети. В акції беруть участь і компанії, які готові пожертвувати своїми доходами заради підтримки планети.

Кожен студент коледжу також зробив невеличкий крок: вимкнув освітлення в квартирі, гуртожитку і показав, що ми – люди, і у нас є розуміння того, що природу потрібно берегти.

Дуже приємно, що місто Львів також долучається до цієї акції: шість великих об’єктів, які завжди підсвічуються – згасли. Мова йде про Ратушу, Собор Юра, вежу на Високому замку, а також три великі церкви – костел Івана Хрестителя, церква Миколая і Катедра.

Щоб долучитись до цієї ініціативи, потрібно небагато: добру волю і розуміння того, що порятунок спільного нашого дому – Землі – у великій мірі залежить тільки від кожного з нас.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти та викладачі Львівського кооперативного коледжу долучилися до акції «Година Землі» Студенти та викладачі Львівського кооперативного коледжу долучилися до акції «Година Землі» Опубліковано: Понеділок, 08 квітня 2019 Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Людмила Плугіна, Олена Маньків, Олександра Андрущак, Мирослава Бойко долучилися до проведення акції «Година Землі» – маніфесту людей про бажання змінювати свій стиль життя на екологічну готовність...

Переглядів: 436 Коментарів: 0

Вища освіта

Спільнота Львівського кооперативного коледжу економіки і права долучилася до всесвітньої акції «22PushupChallenge» Спільнота Львівського кооперативного коледжу економіки і права долучилася до всесвітньої акції «22PushupChallenge» Опубліковано: П`ятниця, 10 березня 2017 Студенти та колектив Львівського кооперативного коледжу економіки і права долучилися до всесвітньої акції «22PushupChallenge». Таким чином представники коледжу мали можливість підтримати українських чоловіків-воїнів, які повертаються з війни й страждають від посттравматичного синдрому, продемонструвати...

Переглядів: 646 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook