Період публікації:

від

до

Категорія:

Роботи вихованців Жовківського центру творчості представлені на виставці (фото)

Опубліковано: Середа, 04 квітня 2018 

min
max

Днями у музеї «Староскварявський іконостас XVI-XVIII ст.», за ініціативою його працівників та при допомозі Львівського музею історії релігії, відбулося відкриття виставки «Великоднє диво».

На виставці представлені роботи дітей - учасників великодніх майстер-класів, а також великодні писанки з усіх регіонів України 1980-х років та листівки кінця ХХ ст. з фондів Львівського музею історії релігії.

У рамках презентаційного проекту «Позашкілля Жовківщини запрошує» вихованці гуртка «Художня кераміка» Жовківського центру творчості, який працює у Старій Скваряві, під керівництвом Софії Гук і Олени Подрез малювали писанки та виготовляли великодні сувеніри з глини, які представлені в музеї.

Цікава експозиція «Великодніх листівок», виготовлених дітьми на майстер-класі під керівництвом художниць Оксани Гірняк і Катерини Назар.

Зачаровують також дитячі ангелики, зроблені юними майстрами за участю народної майстрині з Трускавця Ірини Шевчик-Бердаль.

Юні учасники виставки отримали сувеніри від Жовківського центру творчості за творчість та наполегливість.

Роботи, зроблені дитячими руками з паперу, тканини, стрічок, ниток чи глини, згодом можуть бути чудовими подарунками до величного свята Воскресіння Христового. А зараз вони прикрашають музей і чекають відвідувачів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вихованці Жовківського центру творчості розмальовують писанки (фото) Вихованці Жовківського центру творчості розмальовують писанки (фото) Опубліковано: Четвер, 05 квітня 2018 У народі кажуть: «Допоки пишуть писанки – доти буде світ». У рамках презентаційного проекту «Позашкілля Жовківщини запрошує» у майстерні «Писанка мальована», що працює у Жовківському районному центрі дитячої та юнацької творчості, діти продовжують давні традиції писанкарства. Керівник гуртка «Дивосвіт»...

Переглядів: 374 Коментарів: 0

Відділи освіти

Весну закликаємо! (фото) Весну закликаємо! (фото) Опубліковано: Понеділок, 02 квітня 2018 «Великдень – це свято весни, свято воскресіння землі та природи в цілому до нового життя. Це Воскресіння Ісуса Христа. Це свято перемоги над смертю. Тому і підготовка до цього світлого дня починається заздалегідь. Особливим атрибутом Великодня є фарбування яєць та випікання паски», - такими словами розпочала...

Переглядів: 333 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook