Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентка Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців Всеукраїнської олімпіади з української мови (фото)

Опубліковано: Четвер, 05 квітня 2018 

min
max

Впродовж 28-30 березня на базі КВНЗ «Криворізький обласний музичний коледж» відбувся ІІІ (загальнонаціональний) етап VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів.

На олімпіаду до Кривого Рогу завітали 34 переможці обласних і регіональних олімпіад з технічних, медичних, музичних і педагогічних коледжів, які представляли 24 області України, та викладачі української філології, члени Всеукраїнського організаційного комітету олімпіади.

Учасники олімпіади мали змогу продемонструвати свої здобутки в царині філології.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представляла студентка 2 курсу групи ПВ(н)-26 Вікторія Надурак, яка стала переможницею в номінації «За вичерпність аналізу» та отримала Диплом учасника олімпіади.

Готувала переможницю до конкурсу викладач вищої категорії циклової комісії мовних дисциплін Галина Гасюк, яка нагороджена Подякою за якісну підготовку учасника олімпіади, отримала Сертифікат учасника науково-практичної конференції викладачів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста, на тему: «Сучасні тенденції та аспекти в роботі викладача української філології» та пройшла курс навчання з актуальних питань.

У рамках проведення олімпіади відбулася науково-практична конференція, на якій досвідом роботи ділилися майстри педагогічної справи та філологічної думки України, виступили відомі вітчизняні мовознавці. Також відбулася нарада викладачів-філологів із питань проведення ЗНО серед студентів коледжів.

Олімпіада, крім мовних змагань, включала насичену пізнавальну та розважальну програми для студентів та викладачів. Учасники Олімпіади взяли участь у розважальній програмі «Зустріч у колі друзів», ознайомилися з культурними пам’ятками Кривого Рогу, оновленою експозицією історико-краєзнавчого музею, а також на власні очі побачили криворізьке диво – кар’єр із відкритого видобутку залізних руд і відвідали музей Південного гірничозбагачувального комбінату.

Приємним спогадом для всіх залишилося урочисте закриття VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, яке було незабутнім для учасників мовного свята.

Адміністрація, педагогічний колектив та студентське самоврядування Львівського кооперативного коледжу економіки і права щиро вітає Вікторію Надурак та її наставника Галину Гасюк.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» Опубліковано: П`ятниця, 17 січня 2020 В рамках проходження Тижня циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладач-методист Марія Ільків провела предметну олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації». Метою проведення олімпіади було підвищення якості підготовки кваліфікованих...

Переглядів: 1188 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла обласна студентська олімпіада з історії України У Львівському кооперативному коледжі економіки і права пройшла обласна студентська олімпіада з історії України Опубліковано: Понеділок, 10 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права, у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів історії ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, відбулася ХХІХ обласна олімпіада з історії України серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів...

Переглядів: 1008 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook