Період публікації:

від

до

Категорія:

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ «СТАРТ У КОСМОС»

Опубліковано: Понеділок, 16 квітня 2018 

min
max

      12 квітня у Добряницькій ЗОШ І-ІІ ступенів була проведена прес-конференція «Старт у космос», присвячена Всесвітньому дню авіації і космонавтики.

     Метою заходу було: розширити світогляд учнів, поглибити їх знання в області  космонавтики і авіації; розкрити значення дослідження космосу в житі людини, ознайомити учнів з автобіографічними даними видатних конструкторів ракетно-космічної  техніки; розвивати інтерес до вивчення фізики, астрономії; виховувати повагу до досягнень вітчизняних науковців.

     Вабливе безмежжя космосу, далеке Сонце, близький Місяць, міріади зірок , невичерпна глибина Всесвіту з давніх- давен були об’єктом людського пізнання, людської фантазії. Полинути в блакить земної атмосфери і ще далі, в космос, пізнати, що там відбувається – ось до чого тисячоліттями прагнула людина.

     Вступ людства в космічну еру був підготовлений всією його попередньою історією, жагою пізнати нове, раніше невідоме.

     Запитання «Що там за горизонтом?» - ніколи не давало людям спокою. Намагаючись відповісти, людина не шукає матеріальних благ, нею керує сила цікавості, прагнення до пізнання невідомого.

    Космонавтика – це одна з тих галузей науки і техніки, куди можуть безмежно вкладатися людські знання. Подальший розвиток космонавтики приведе до злету інтелектуальної та матеріальної могутності людства.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Конкурс «Фізика навколо нас» Конкурс «Фізика навколо нас» Опубліковано: Вівторок, 06 лютого 2018         Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Львівської ОДА від 20.10.2017р. № 07-01/515, на пропозицію Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», з метою професійного розвитку педагогічних працівників, формування у школярів...

Переглядів: 486 Коментарів: 0

Відділи освіти

ТИЖДЕНЬ ДУХОВНОСТІ У  ДОБРЯНИЦЬКІЙ ЗОШ І-ІІ СТ. ТИЖДЕНЬ ДУХОВНОСТІ У ДОБРЯНИЦЬКІЙ ЗОШ І-ІІ СТ. Опубліковано: Середа, 15 листопада 2017            У Добряницькій ЗОШ І-ІІ ст. з 06.11-10.11.2017 р. відбувся Тиждень духовності на тему «Сім’я як Божа установа – основа державного та суспільного життя».             У перший день, 06.11, на лінійці урочисто виставлено два дерева- дерево пізнання, яке стоїть на фундаменті з цегли, де написано...

Переглядів: 383 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook