Період публікації:

від

до

Категорія:

Показовий день цивільного захисту

Опубліковано: Вівторок, 17 квітня 2018 

min
max

13 квітня у Тростянецькому НВК  відбувся  День цивільного захисту.
Метою семінару було удосконалення своїх теоретичних знань і практичних навичок щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірити здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.
Уранці школярі і вчителі зібрались у спортивному залі на урочисту лінійку, де директор школи М.Б.Герус оголосила план проведення Дня цивільного захисту. Також виступили завідувач сектору з питань цивільного захисту Миколаївської РДА Б.С. Більський і провідний фахівець Миколаївського РС І.В. Томілов. 
 Програма  Дня цивільного захисту в школі була цікавою й насиченою. Гості відвідали показове заняття у дошкільній групі «Мальви»  «Безпека на дорозі та в природі»  (підготувала вихователь Яценко У.І.); урок з елементами гри у 3 класі  «Квітка вогню. Пожежа вдома» (підготувала Братчик О.Р.); відкритий урок у 7 класі «Небезпечні предмети та речовини» (підготувала Мельник В.С.) та показове заняття у 9 класі з елементами тренінгу «Психологічний вплив на дитину різноманітних небезпечних чинників» (підготувала Пурій З.С.). Також соціальний педагог Пурій З.С. підготувала презентацію «Психологія поведінки у НС». Яворів І. В., старший майстер циклу практичної підготовки ознайомив учасників семінару з  організацією захисту учасників освітнього процесу та проведення об’єктового  тренування в ЗЗСО.
  Протягом дня учні та гості мали змогу оглянути  інформаційно-довідковий куток та виставку робіт учнівської творчості. 
Останнім етапом Дня ЦЗ за сигналом було проведено оповіщення учасників освітнього процесу про пожежу на території школи. Учні під керівництвом учителів організовано, без паніки, згідно з планом евакуації покинули приміщення школи та вийшли на подвір’я навчального закладу. Завершенням проведення Дня цивільного захисту стала підсумкова  лінійка, на якій були підведені підсумки проведення показового Дня цивільного захисту.
 Показовий День ЦЗ був проведений на достатньому організаційно-методичному рівні. Успіх його великою мірою залежав від його завчасної підготовки, чіткого керівництва, підбору заходів та правильного визначення складу учасників. Педагоги обмінялися досвідом в організації навчальної роботи з питань безпеки життєдіяльності, а школярі отримали багато корисної інформації та закріпили її на практиці.

Немає коментарів

Схожі статті:

Сурми та звитяги Сурми та звитяги Опубліковано: Понеділок, 21 жовтня 2019 16 жовтня на базі Тростянецького НВК відбувся конкурс-фестиваль патріотичного мистецтва "Сурми звитяги". У 2019 році виповнюється 110 років з дня народження Степана Бандери, 90 років створення Організації українських націоналістів(ОУН) та 20 років фестивалю "Сурми звитяги". Метою конкурсу є широке пропагування...

Переглядів: 388 Коментарів: 0

Відділи освіти

Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 21 лютого відбувся флешмоб "Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні".

Переглядів: 305 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook