Період публікації:

від

до

Категорія:

Великодній передзвін в опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 м. Ходорів

Опубліковано: Четвер, 19 квітня 2018 

min
max

 

 Погляньте-но , як  ніжно ступає  древнім Ходоровом цьогорічна замріяна весна, як усміхається, даруючи нам свої  свята.

 Христове Воскресіння – це  найсильніший доказ правдивої науки Христа.  Ап. Павло сказав, що якби  Христос  не воскрес , марною була б наша віра.

 Щороку  оживають на Великдень  і так гарно звучать у нас , в Західній Україні, гаївки. Завітали вони і до опорного ЗЗСО  І-ІІІ ст.. № 1 м. Ходорова  із учнями 5-А кл. під керівництвом Швець Н.Є.

 Гаївки  є особливим виявом  великодньої  радості. А це : «Голубка», «Кривий танець», «Жучок», «Царівна», «Завію», а також ігри у виконанні хлопців.

 Із захопленням  глядачі  підспівували пісні-веснянки, які звучали у виконанні братів  Фостика Д. і Сивака О.; скрипаля Новожилова М.. На завершення заходу, п’ятикласники побажали усім  присутнім:           

Хай завжди на покутті

буде сонечком-хлібина,

Хай живе у злагоді

Вся Ваша родина.

  А також під супровід нашого маестро – Костура М.В.  прозвучала пісня «Дай нам, Боже, в добрий час».

 Так хочеться, щоб нашу гаївку  підхопили ангели і понесли до наших воїнів –захисників як молитву, як оберіг, щоб Вони теж відчули дух Великодня,  щоб , як Христос Воскрес! – Воскресла Україна!

 

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Творча Великодня майстерня учнів НРЦ  «Левеня» Творча Великодня майстерня учнів НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 11 квітня 2020 З давніх давен такі символи, як вербова гілочка, паска, а також крашанки, є традиційними для українців. 10 квітня 2020 року вихованці Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» вперше започаткували домашню творчу великодню майстерню. Немає нічого милішого...

Переглядів: 7025 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Яскраві Великодні сувеніри учнів НРЦ  «Левеня» Яскраві Великодні сувеніри учнів НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 11 квітня 2020 Щороку всі з нетерпінням чекають світлого празника Христового Воскресіння. Таку чудову подію відзначають в чудовий і барвистий період, коли весна знову вступає в законні права та вся природи прокидається від зимової сплячки, наливаючись найрізноманітнішими квітами і відтінками. 9 квітня 2020 року учні...

Переглядів: 6754 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook