Період публікації:

від

до

Категорія:

У Ланівській школі пройшов День туризму

Опубліковано: Неділя, 22 квітня 2018 

min
max

З метою розширити, поглибити знання школярів про рідний край, удосконалювати навички та вміння роботи з джерелами географічної інформації, краєзнавчою літературою, користуватись туристським спорядженням, розвивати пізнавальну активність та інтерес до туризму, формувати навики здорового способу життя 20 квітня 2018 року в Ланівській СЗОШ І-ІІІ ст. було проведено День туризму. За організацію  даного заходу відповідали вчитель географії Костенко О.Д., керівник гуртка «Туризм» Сенько І.Д. та вчитель фізичної  культури Чубко Р.М.

День туризму проходив за таким планом: 1.Загальношкільна лінійка, присвячена Дню туризму. 2.Конкурс стінгазет: «Подорож  туриста» серед учнів 5-11 кл. 3.Вікторина між учнями 3-4 класів «Мандруємо рідним краєм». 4.Похід на лісову галявину на околиці села Ланівка.

На природі було проведено ряд змагань, естафет, конкурсів. Ігри проводилися у два етапи:

1-ий – між учнями 5-6 класів проводилася естафети:«Стрибки у мішках»;«З купини на купину»;«Перетягування каната»; «Хто швидше»

2-ий – між учнями 8-11класів проводились конкурси :«Секрет рюкзака», «Природа України у піснях», «Постав намет на швидкість», «Розклади багаття». За кожен конкурс учасники  отримували жетони. Учні 9 класу, який отримав найбільше жетонів, були  нагороджені грамотами «ТУРИСТ».

На завершення усі учасники смакували стравами, приготовленими на вогні. Учні 5-7-их класів готували юшку, а 8 -11 класи – куліш.

Немає коментарів

Схожі статті:

«В єдності сила народу…» «В єдності сила народу…» Опубліковано: Вівторок, 21 січня 2020 День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави у єдності українських земель. Сьогодні, як ніколи, ми розуміємо значущість цієї дати для українців. З метою відзначення 101-річчя проголошення Акта злуки УНР та ЗУНР і  формування в учнів патріотичних почуттів у Ланівській СЗОШ І-ІІІ ст....

Переглядів: 532 Коментарів: 0

Відділи освіти

Голодомор – пересторога усім живим на Землі Голодомор – пересторога усім живим на Землі Опубліковано: Понеділок, 25 листопада 2019 З метою виховання в учнівської молоді патріотизму, глибокого усвідомлення причин та наслідків геноциду українського народу 22 листопада 2019 року у Ланівській СЗОШ І-ІІІ ст.  педагог-організатор Левко Г.М. провела вечір-реквієм, під час якого учні розповідали про страшну трагедію, страждання, муки й...

Переглядів: 297 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook