Період публікації:

від

до

Категорія:

День цивільного захисту

Опубліковано: Вівторок, 24 квітня 2018 

min
max

19 квітня 2018 року на базі Хирівської школи-інтернату Владики Івана Хоми, де працює Старосамбірська філія комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» було проведено День цивільного захисту. Розпочато захід із загальношкільної лінійки, на якій начальник ЦЗ, директор школи Прендота І.І. ознайомив дітей із планом його проведення. Першу допомогу потерпілим надавали вихованці гуртків КЗ ЛОР ЛОЦКЕТУМ «Пішохідний туризм» (керівник Леськів О.С.) та «Географічне краєзнавство» (керівник Терлецька Т.Є.), які навчилися таким навикам на заняттях гуртків. Також було організовано майстер-клас із одягання костюму для захисту від хімічної зброї.

Цікавим для ЦЗ був майстер-клас стрільби з гвинтівки, організований  керівником гуртка КЗ ЛОР ЛОЦКЕТУМ «Козацько-лицарського виховання «Джура» Білик Н.С. У стрільбі тренувалися усі бажаючі, а їх було дуже багато.

День ЦЗ приніс неабияку як теоретичну, так і практичну користь. Маємо велику надію, що знання, уміння і навички з ЦЗ ніколи нам не пригодяться.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook