Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні НРЦ «Левеня» відвідали Самостійну державну пожежну частину №4 Франківського району м. Львова

Опубліковано: Вівторок, 24 квітня 2018 

min
max

Одна з найбільш небезпечних і відповідальних професій – це рятувальник. Він завжди має бути напоготові, від його дій залежить життя інших людей.

В рамках Дня цивільного захисту  23 квітня 2018 року учні підготовчого-А, 1-А та 3-Б класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відвідали Самостійну державну пожежну частину №4 Франківського району м. Львова.

Учні побачили сучасну техніку та спеціальне спорядження, спостерігали за тим, як легко пожежники справляються з важким і складним обладнанням, почули розповіді працівників про свою непросту роботу. Дітям дозволили сісти в пожежну машину, вдягнути каски, щоб вони відчули себе справжніми героями.

На завершення екскурсії школярі разом із рятувальниками повторили основні правила протипожежної безпеки. Найбільше сподобалося знайомство із пожежниками і апробування робочого обладнання. Після такого спілкування усі хлопчики захотіли стати пожежниками.

Дякуємо працівникам  пожежної частини за змістовну розповідь, адже такі екскурсії є в край необхідні для загального розвитку дітей і набуття навичок безпеки життєдіяльності.

Немає коментарів

Схожі статті:

Навчання з пожежної безпеки в НРЦ  «Левеня» Навчання з пожежної безпеки в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 Питанню безпеки дітей завжди приділялася особлива увага. 05 березня 2020 року учнів І відділення Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» рятувальники навчали правилам пожежної безпеки. Разом із учасниками освітнього процесу відпрацьовували процес евакуації...

Переглядів: 1661 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Навчання з пожежної безпеки в НРЦ  «Левеня» Навчання з пожежної безпеки в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 Відомо, що пожежну безпеку забезпечують не документи, правила та інструкції, а люди, які мають вміння і навики вести себе у надзвичайних ситуаціях… З метою практичного відпрацювання порядку дій 5 березня 2020 року в ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний...

Переглядів: 992 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook