Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання методоб’єднання інструкторів фізкультури, вчителів ЛФК та фізкультури, вчителів-дефектологів та логопедів в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Четвер, 26 квітня 2018 

min
max

25 квітня 2018 року в I відділенні Комунального  закладу Львівської обласної ради “Навчально-реабілітаційний центр “Левеня”  відбулося засідання  методоб’єднання інструкторів фізкультури, вчителів ЛФК та фізкультури, вчителів-дефектологів та логопедів на тему: “Особливості проведення інтегрованих занять, спортивно-пізнавальних та спортивно-музичних свят з дітьми з порушеннями зору дошкільного,молодшого шкільного віку для учнів класів сліпоглухих та класів дітей з порушеннями інтелектуального розвитку”.

Спеціалісти проаналізували інтегровані заняття проведені протягом 2017/2018 н.р., в яких поєдналися різні напрямки корекційної роботи: просторове орієнтування і мобільність, лікувальна фізкультура і розвиток зорового сприймання. Захопливим було також поєднання спортивно-пізнавальних та спортивно-музичних напрямків у формі свят, розваг, вікторин для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.

Педагоги, працюючі з дітьми з комплексними порушеннями представили членам методоб’єднання цікаві проекти та досліди, які включають в себе соціально-побутове орієнтування, розвиток пізнавальної діяльності та фізичних вмінь і навичок, просторового орієнтування. Вчитель-логопед розповіла про заняття з логоритміки, які базуються на поєднанні слова, музики і руху. Логоритмічними засобами можна не лише розвивати мовлення, а регулювати процеси збудження і гальмування, формувати координацію рухів, їх точність. Вчитель початкових класів ознайомила з розвиваючими вправами, які є невід’ємною складовою уроків математики, природознавства, літературного читання та інші.

Голова методоб’єднання наголосила на ефективності проведених  інтегрованих  занять і заходів, а члени методоб’єднання запропонували свої пропозиції та ідеї на наступний навчальний рік.

Немає коментарів

Схожі статті:

Методоб’єднання вчителів початкових класів, вчителів-дефектологів та вихователів IІІ відділення НРЦ  «Левеня» Методоб’єднання вчителів початкових класів, вчителів-дефектологів та вихователів IІІ відділення НРЦ «Левеня» Опубліковано: Середа, 28 лютого 2018 19 лютого 2018 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради НРЦ «Левеня» відбулось методоб’єднання вчителів початкових класів, вчителів-дефектологів та вихователів IІІ відділення. Були розглянуті такі питання: розвиток творчої уяви засобами образотворчої діяльності молодших школярів з порушенням...

Переглядів: 369 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Методоб’єднання інструкторів фізкультури, вчителів лікувальної фізкультури,  вчителів фізичної культури, вчителів-дефектологів та вчителів-логопедів в НРЦ  «Левеня» Методоб’єднання інструкторів фізкультури, вчителів лікувальної фізкультури, вчителів фізичної культури, вчителів-дефектологів та вчителів-логопедів в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 23 лютого 2018 Перші роки життя дитини надзвичайно важливі для її розвитку, тому спеціалісти Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр Левеня» 19 лютого 2018 року на методоб’єднанні інструкторів фізкультури, вчителів лікувальної фізкультури,  вчителів фізичної культури, вчителів-дефектологів...

Переглядів: 382 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook