Період публікації:

від

до

Категорія:

Клуб юних знавців Біблії "Світло від світла" (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Четвер, 03 травня 2018 

min
max

 01 травня 2018 року в РЦ «Самарянин» м. Дрогобича відбулося підсумкове загальноєпархіальне засідання Клубу юних знавців Біблії «Світло від Світла»

    Реколекційний центр зібрав учнів загальних закладів середньої освіти м. Дрогобича, Борислава, Самбора, Трускавця, Самбірського, Турківського,

Сколівського, Дрогобицького та Мостиського районів.

   З Мостиської ОТГ було відряджено для участі у конкурсі команду учнів Мостиського ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів «Неопалима купина».

   Мета клубу - підвищувати інтерес дітей і молоді до систематичного читання Біблії та її використання у повсякденному житті.

   Засідання відбулося у формі гри «Що?Де?Коли?». Старшокласники були поділені на 10 команд по 6 осіб кожна. Команда мала капітана, назву, гасло та підготовлений пісенний номер. Учні працювали згуртовано. Відчуття свята надало святкове вбрання. Переможцем змагань стала команда зі Самбора. Перехідна Біблія, яка є символом Клубу, була передана команді – переможцю. Призерам та учасникам засідання було вручено грамоти та подарунки.

   Гарний результат показала  команда «Неопалима купина». Хочемо привітати їх і побажати духовного натхнення, успіхів у навчанні і перемог. Особливо дякуємо батькам за добре виховання дітей.

   Слід пам’ятати, що Біблія була, є і буде важливим засобом формування життєвих  цінностей школярів. Необхідно вчити учнів користуватись цією Книгою й відшукувати в ній істини, які в різні моменти життя допоможуть їм зорієнтуватися й учинити правильно. Важливо, щоб усі зрозуміли, що читання Біблії корисне й необхідне для кожного.

Немає коментарів

Схожі статті:

Мово моя материнська, квітни в душі й на устах… (Мостиська ОТГ) Мово моя материнська, квітни в душі й на устах… (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Вівторок, 14 листопада 2017 У  Мостиському закладі загальної середньої освіти №2 відбулася урочиста лінійка «Мово моя материнська, квітни в душі й на устах…», присвячена Дню української писемності та мови.     Зі вступним словом виступила вчитель української мови та літератури Нестор О.О., яка розповіла про роль мови у житті...

Переглядів: 397 Коментарів: 0

Відділи освіти

Круглий стіл "Мовне законодавство в Україні: хронологія змін" Круглий стіл "Мовне законодавство в Україні: хронологія змін" Опубліковано: Вівторок, 22 жовтня 2019 Мовне законодавство в Україні: хронологія змін В опорному закладі «Твіржанський ЗЗСО I-IIIст..-ЗДО»  Мостиської міської ради Львівської області (Мостиської ОТГ) відбувся "круглий стіл"  «Мовне законодавство в Україні: хронологія змін». Учасниками "круглого столу" були директор ОЗ Книшик С.І., завідувач...

Переглядів: 540 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook