Період публікації:

від

до

Категорія:

Міщук, Горлова і Вергелес демонструють високу форму на Кубку України

Опубліковано: Четвер, 10 травня 2018 

min
max

2-6 травня 2018р. у м.Дніпрі стартами за Кубок України пам’яті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської змагальний сезон розпочали вітчизняні веслувальники на байдарках і каное.

Приємно, що вже на початку сезону високу форму демонструють вихованці Львівського училища фізичної культури, лідери національної збірної Тарас Міщук, Анастасія Горлова (обидвоє 2015р.в.) та Віталій Вергелес (вип. 2017р.).

Тарас Міщук (на фото) разом із своїм сталим партнером останніх років Дмитром Янчуком з Хмельниччини переміг у заїздах каное-двійок на дистанціях 500 і 100м, а Віталій Вергелес з Денисом Камериловим з Полтавщини – на дистанцію 200м. Окрім того, «двійка» Вергелес/Камерилов посіла ІІ місце на 500м і третє – на 1000м, а з Денисом Коваленком з Южного та Едуардом Шеметилом з Полтави виборола срібні нагороди у каное-четвірці на 500м.

Анастасія Горлова з Марією Кічасовою-Скорик з Полтави показала найкращий результат у перегонах на байдарках-двійках на 200м, посіла ІІ місце у складі збірного екіпажу у байдарці-четвірці на 500м і стала бронзовою призеркою у одномісній байдарці на 200м.

Слід відзначити і сьогоднішніх студентів училища Сергія Нагорного (ІІІ курсу) та Тараса Мазовського (ІІ курс). Тарас разом з Денисом Філатовим з Дніпра став бронзовим призером у каное-двійці на 500м та посів 6 місце на 200м.

Сергій фінішував п’ятим у каное-одиночці на 200 і 500м.

Обидва хлопці показали також четвертий результат у каное-четвірці на 500м.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Веслувальники Львівського спортколеджу роз’їхались по збірних Веслувальники Львівського спортколеджу роз’їхались по збірних Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 Веслувальники Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) вступили у фазу активної підготовки до літнього змагального сезону. Більшість з них проходить її у складах збірних команд України. Так, студентки-другокурсниці Ілона Кушнірук, Іванна Андрухів і Валерія Терета у ці дні знаходяться...

Переглядів: 2039 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

22 вихованці Львівського УФК у національній збірній з веслування 22 вихованці Львівського УФК у національній збірній з веслування Опубліковано: Вівторок, 24 грудня 2019 Федерація каное України опублікувала списковий склад національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное на 2020 рік. У списку 22 вихованці Львівського училища фізичної культури. У склад чоловічої збірної увійшли як вже досвідчені спортсмени, такі як бронзовий призер ХХХІ літніх...

Переглядів: 1491 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook