Період публікації:

від

до

Категорія:

Про безкоштовний вебінар '10 Reasons to Work with Quick Minds in the New Ukrainian School'

Опубліковано: Четвер, 10 травня 2018 

min
max

Запрошуємо вас прослухати безкоштовний онлайн вебінар від видавництва Cambridge University Press, присвячений перевагам роботи з підручником Quick Minds в перших класах Нової української школи.

Безпрецедентний випадок – Cambridge University Press вперше бере участь в державному конкурсі підручників для Нової української школи!

Підручник Quick Minds 1 подано на конкурсний відбір, а отже, у вас є реальна можливість отримати автентичні підручники Кембриджського університету від держави безкоштовно.

Quick Minds – автентичний підручник, який повністю адаптований згідно нових програм і стандартів НУШ, пройшов пілотування в 100 школах України і отримав схвальні відгуки більш ніж 200 вчителів.

Голосування за підручники буде відбуватися з 14 по 18 травня. Чим більше шкіл обере Quick Minds, тим більше шансів отримати даний навчальний курс безкоштовно.

Дізнатися більше про конкурсний відбір та сам підручник Quick Mindsможна тут.

По закінченню вебінару учасники отримають посилання на контактну форму заповнивши яку гарантовано отримають сертифікат від видавництва Кембриджського університету.

Спікер: Анна Шовкалюк – методист видавництва Cambridge University Press в Україні 10 травня, 17:00-18:00

Тема: '10 Reasons to Work with Quick Minds in the New Ukrainian School'

 

Більше інформації читайте  тут.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Лепбук «My Family” Лепбук «My Family” Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 Лепбук «My Family” Незамітно пролетів час і нушенята КЗ ЛОР Бориславської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. завершили вивчення ще однієї теми з англійської мови «My Family”. Підсумковий урок , який підготувала та провела вчитель англійської мови Комарницька І.І.пройшов весело та жваво. Для кращого...

Переглядів: 791 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Тиждень «Вода. Подорож краплинки» Тиждень «Вода. Подорож краплинки» Опубліковано: Вівторок, 03 грудня 2019 Тиждень в нушенят Бориславської санаторної школи-інтернат виявився дуже цікавим, бо вивчали дуже багато цікавого про воду і її значення у природі та житті людини. Класний керівник Пехів Роксолана Тарасівна розказала казку «Подорож краплинки» . Разом з першокласниками відтворили цю подорож, у вигляді...

Переглядів: 706 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook