Період публікації:

від

до

Категорія:

Святкова розвага «Свою матусю люблять діти» присвячена Дню матері в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: П`ятниця, 11 травня 2018 

min
max

Мама, мама - сонечко для синочка й донечки.

Мама, мама -  квіточка,  ніжна й чарівна...

Мама! Матінка! Матуся! Ненька! Чи є на світі слова прекрасніші й ніжніші? Чи є на світі щось ласкавіше, ніж материні руки, найвірніше і найчутливіше за материнське серце, яке ніколи не залишається байдужим. І скільки б тобі не було років – тобі завжди потрібна мати, її любов, її ласка.

11 травня 2018 року в Комунальному  закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулася святкова розвага  «Свою матусю люблять діти», присвячена Дню матері.

Метою  розваги було  сприяння  позитивному емоційному настрою дітей; виховання любові і поваги до найріднішої на землі людини – матері;  заохочення дітей  піклуватися про матусю, допомагати їй у щоденних турботах, вміння висловлювати свою любов словами та вчинками.

Для своїх любих матусь вихованці говорили ніжні і добрі слова у віршах, співали пісні, разом  гралися у веселі ігри та танцювали свій найкращий таночок, адже разом з  мамою. Скільки радості було подарувати найріднішій людині виготовлений власними руками подарунок  разом з поцілунком, усмішкою та словами: «Я тебе люблю». Все навколо усміхалося і раділо: і тепле весняне сонечко, і безхмарне блакитне небо, і лагідний вітерець і, навіть, галасливі  пташки на мить притихли, щоб послухати   дзвінкий спів та веселий сміх дітей. Радісні і усміхнені, з мамою за руку, пішли додому діти… І нехай це свято триває завжди!

Катруся, 5 років 9 міс.: «Я дуже старалася, коли робила для мамусі листівку, і мамі вона сподобалася». Максим, 6 років 5 міс.: «Мама співала пісеньку разом зі мною, мені було дуже радісно!».

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято «Рідній матусі» у НРЦ «Левеня» Свято «Рідній матусі» у НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 16 травня 2019 Існує традиція – в Міжнародний день сім’ї кожен може зробити щось особливе для своїх близьких. Саме в цей день, 15 травня 2019 року, вихованці молодшої та молодшо-середньої груп Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» подарували своїм мамам і бабусям багато...

Переглядів: 451 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У НРЦ  "Левеня" відбувся концерт-вітання до Дня Матері "Музична кав'ярня" У НРЦ "Левеня" відбувся концерт-вітання до Дня Матері "Музична кав'ярня" Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 Мати - найрідніша людина. Її голос - наймилозвучніший. Теплі руки матері - це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова - все це прояви материнської любові, тепла. 15 травня 2019 року у ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр...

Переглядів: 429 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook