Період публікації:

від

до

Категорія:

День матері

Опубліковано: Вівторок, 15 травня 2018 

min
max

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини – Матері. З нагоди свята учні ЗОШ I-II ступенів №21 с. Заліски підготували і провели захід «Мамо рідна, хай святиться ім’я твоє» та вшанували всіх матерів: Матір, котра нас на світ привела; Матір кожної дитини, навіть сироти – велику Матір-Україну;  Матір усього світу – Божу Матір.

Під час свята школярі розіграли сценку «Найдорожча в світі людина», під час якої показали, що найріднішою для нас усіх є наша мама, яка завжди любить нас, піклується та молиться за нас. Учні наголосили, що хочуть, щоб їхні матері завжди посміхалися, тому підготували для них хвилинку сміху, під час якої розповідали та розігрували цікаві гуморески.

Не забули школярі і про бабусь, адже правду кажуть в народі: діти — це діти, а онуки — це справжні діти.

Також згадали про тих матерів, які в тривожному чеканні ждуть повернення своїх дітей з війни; тих, котрі так і не діждалися синів та подякували їм за те, що вони виховали справжніх патріотів, які захищають свою Батьківщину та кожного з нас.

Впродовж свята учні виконували пісні «Вишиванка», «Мамине серце», «Два крила», «Не треба, мамо, не плач єдина», в яких дякували своїм матерям за натруджені руки, недоспані ночі, найвірніше і  найчутливіше серце.

Усі присутні  ще раз переконалися в тому, що материнська любов і ласка – безмежна, а мамина молитва – найцінніший оберіг.

Весна і мама! Що в них спільне є,

Що жінку ми порівнюєм з весною?

Бо кожна з них комусь життя дає:

Весна – Землі, а мама – нам з тобою.

 

 


 

Немає коментарів

Схожі статті:

Міжнародний день мови Міжнародний день мови Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Для кожного народу дорога його мова, а нам, українцям, найближча до серця мова українська. З нагоди свята учні ЗОШ  I-II ступенів №21 с. Заліски провели літературно-музичну композицію «Мово рідна моя, не мовчи». Під час заходу школярі розповіли...

Переглядів: 371 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Матері у ЗОШ№4 с.Бортники День Матері у ЗОШ№4 с.Бортники Опубліковано: Вівторок, 16 травня 2017  У травні, коли повертаються до рідних гнізд птахи, коли оновлюється природа, теплий вітер приносить нам свято Матері. Учні 1та 3 класів  ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 с.Бортники , під керівництвом  Марків О.М. та Краївської М.Я. в цей день вшановували Матір-Богородицю, Матір- - жінку та Матір- Україну.  Мати-...

Переглядів: 430 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook