Період публікації:

від

до

Категорія:

П’ятеро вихованців ЛУФК задавали тон у футбольній збірній на турнірі у Словаччині

Опубліковано: Вівторок, 15 травня 2018 

min
max

Збірна юніорська команда України з футболу (гравці віком до 18 років) посіла 5 місце на міжнародному турнірі «Кубок Словаччини» за участі восьми збірних команд.

На груповій стадії турніру українці поступилися Чехії 0:3, США 1:2, перемогла Казахстан 4:1 і посіла ІІІ місце у групі «Б».

У стиковому матчі за 5 місце підопічні тренера Сергія Попова розгромили Уельс 5:0.

Приємно, що тон у збірній задавали відразу п’ятеро вихованців Львівського училища фізичної культури. Це минулорічні випускники Петро Харжевський, Роман Слива, Орест Панчишин, Ростислав Лях та учень 11 класу Данило Сікан.

Кращим бомбардиром команди на турнірі став Данило Сікан, на рахунку якого три забиті м’ячі у ворота Казахстану та Уельсу. Ростислав Лях відзначився у грі з американцями.

Як зазначив Ростислав Лях, Україна на турнірі виступала експериментальним складом і не мала достатньо часу для налагодження командних зв’язків, тому перші два матчі вийшли дещо змазаними.

А переможцями «Кубку Словаччини», який відбувся 7-11 травня 2018р. у Братиславі, стали господарі, які у фіналі перемогли Чехїю 1:0.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1237 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 В Україні 31 січня 2020р. стартував черговий Зимовий кубок Дитячо-юнацької футбольної ліги серед гравців віком до 16 років. На І етапі турніру 63 учасники за територіальною ознакою були розподілені на 16 груп, де за коловою системою визначали переможців. Другий етап буде проходити за принципом...

Переглядів: 716 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook