Період публікації:

від

до

Категорія:

На фінал цьогорічного чемпіонату Європи ватерполісти не поїдуть

Опубліковано: Середа, 16 травня 2018 

min
max

У м.Манчестері (Англія) 11-13 травня 2018р. відбувся кваліфікаційний турнір чемпіонату Європи з водного поло серед гравців віком до 19 років у групі «С», участь у якому взяла і юніорська збірна команда України.

У першому матчі українці поступилися Греції 4:17, далі заграли внічию 7:7 із господарями – збірною Великобританії і у останній зустрічі перемогли Литву 13:1.

У підсумку команда набрала 3 очки – стільки, що й Великобританія, але поступилася останній другим місцем за гіршою різницею забитих і пропущених м’ячів. Перемогу у групі здобули греки, які всі свої матчі виграли.

Отож, до фіналу турніру, який наприкінці серпня пройде у білоруській столиці, кваліфікувалися збірні Греції та Великобританії.

У складі збірної України на фінал цьогорічного чемпіонату Європи не поїдуть студенти Львівського училища фізичної культури Нестор Бабський, Антон Погосян (І курс) та учні 11 класу Максим Осика і Костянтин Алєксєєв (на фото).

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 27 лютого – 1 березня 2020р. у м.Дніпрі відбулися ігри ІІ туру чемпіонатів України з водного поло серед команд вищої ліги та юніорів віком до 18 років. Команда Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) провела у Дніпрі 4 гри: у трьох перемогла, а в матчі з основним конкурентом на...

Переглядів: 1188 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Місто Лева завжди славилося висококласними гравцями у водне поло. Чимало вихідців саме зі Львова творили історію цього виду спорту не тільки для нашого міста чи головної команди «Динамо», а для держави та її національної збірної. Що цікаво, чимало з цих гравців є вихідцями саме з Львівського училища...

Переглядів: 1214 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook