Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Букварика в Стрілківській школі

Опубліковано: Середа, 16 травня 2018 

min
max

Традиційне  шкільне  свято – свято Букваря – відбулося 16 травня у 1 класі Стрілківської  СЗОШ І-ІІІ ст. Це святковий захід, де першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником – Буквариком.

 Щоб віддати  шану  Букварику, до свята готувалися особливо старанно. На чолі з класним керівником  Марією Богданівною Череватою вчили вірші, підготували пісні та проводили конкурси. І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, які не залишили байдужими нікого.

На свято завітало багато гостей. Це і дирекція школи, і учні інших класів, батьки, бабусі і дідусі, братики й сестрички. А маленькі першокласники продемонстрували, чого вони навчилися протягом всього шкільного року.

«Букварик»  випробовував кожного учня 1-го класу на «міцність» у знанні букв та щедро обдаровував подарунками. А «Математика», «Українська мова» та «Читанка» для заохочення подарували діткам «12», аби ті вже звикали до гарних оцінок у 2-му класі.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою вчителькою Марією Богданівною, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вернись зі спогадів... Вернись зі спогадів... Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 4 березня - День вшанування пам'яті Володимира Івасюка . Його пісні замінювали українцям національний гімн у ті часи, коли він був заборонений. Володимир Івасюк став для своїх сучасників першим живим національним героєм України. Спогади про нього обриваються на найвищій ноті і знову хвилюють наші серця... З...

Переглядів: 986 Коментарів: 0

Відділи освіти

Нескорена українська душа Нескорена українська душа Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 Ти для нас - не тільки поетеса, а й добрий дух Волинської землі! Леся Українка - одна з найвизначніших постатей в історії української літератури. Вона народилася слабкою і тендітною, практично постійно хворіла, померла у віці 42 років, ставши символом України, її непокори, самобутності та незалежності. З...

Переглядів: 733 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook