Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні НРЦ «Левеня» побували у Стрийському парку!

Опубліковано: П`ятниця, 18 травня 2018 

min
max

17 травня 2018 року учні 3-Б класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відвідали пам'ятку садово-паркового мистецтва національного значення – Стрийський парк.

Захід було проведено з метою розширити знання дітей про форми рельєфу своєї місцевості; навчити розрізняти штучний та природний дизайни; економно та екологічно правильно використовувати природні багатства; закріпити знання правил дорожнього руху; виховувати бережне ставлення до природи, культуру поведінки в транспорті; розвивати орієнтування в просторі.

Природа і є тим дизайнером, який подарував нам всю земну красу: рослини і тварин, ліси і гори, ріки і моря. Саме природа дала нам можливість створювати красиві куточки, які милують око, про які ми не в змозі забути.

У 1877 р. відомим майстром садово-паркового мистецтва Арнольдом Рерінгом був запроектований один з найгарніших парків тогочасної Європи — парк Кілінського (сучасний Стрийський парк). І до сьогодні він залишається найчарівнішим у Львові. Арнольд Рерінг розпланував парк використовуючи природні властивості ландшафту цієї частини міста. Нижня частина парку — це просторі газони, озеро. Тут зосереджені екзотичні, декоративні дерева і чагарники. Верхня частина парку – густий лісовий масив.

Святослав: «Мені дуже сподобалась місцевість, у якій розташований парк. Тут є і горби, на яких ростуть дерева, і долина, на якій знаходяться клумби, доріжки та озеро». Сніжана: «Вражає товщина стовбурів старих буків. Я захотіла обняти одне з таких дерев. Вдалося це зробити тільки з допомогою чотирьох однокласників. Навколо іншого довелось стати в коло сімом учням». Агнєшка: «У парку ми бачили білочку. Вона нас зовсім не боялася і підійшла дуже близько». Віра: «Озером плавають красені-лебеді. Коли вони наблизились один до одного, то своїми шиями утворили контур сердечка».

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні НРЦ  «Левеня» на уроці-екскурсії Учні НРЦ «Левеня» на уроці-екскурсії Опубліковано: Середа, 12 лютого 2020 Що може бути краще, ніж урок в природи біля водойми! 11 лютого 2020 року,  учні 2-Г класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відвідали маленький куточок природи з озером. Метою заняття було звернути увагу учнів на неповторність краси природи, на розмаїття...

Переглядів: 1098 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні НРЦ «Левеня» на екскурсії в «Нова пошта» в рамках проєкту ДОСВІДні вогні Учні НРЦ «Левеня» на екскурсії в «Нова пошта» в рамках проєкту ДОСВІДні вогні Опубліковано: Субота, 21 грудня 2019 21 грудня учні і їх батьки Комунального закладу Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр "Левеня" побували на цікавій екскурсії у відділенні №56 "Нова Пошта" в рамках проєкту  ДОСВІДні вогні. Діти дуже люблять пізнавати щось нове. Вони помічають дрібниці, бачать щось цікаве для себе...

Переглядів: 999 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook