Період публікації:

від

до

Категорія:

Про Четвертий Львівський фестиваль гуманної педагогіки

Опубліковано: П`ятниця, 18 травня 2018 

min
max

8-10 червня 2018 року у Львові відбудеться четвертий Львівський фестиваль гуманної педагогіки.  

Тема:  «Сім’я – лоно культури людства»                                

Поетична назва фестивалю: «Родина, родина – це вся Україна з глибоким корінням, з високим гіллям». (В.Крищенко)             

Лейтмотив: «Тільки родина, як вічна зернина, на невмирущому полі життя». (В.Крищенко)

Мета фестивалю: запровадження ідей духовного гуманізму в сучасний освітній та суспільний простір, обмін кращими напрацюваннями з питань сімейного виховання дітей нового покоління, створення та функціонування родини,  знайомство зі скарбницями етнопедагогіки різних етносів, що проживають в Україні, підтримання й поширення вартісних родинних традицій.

До участі в ньому запрошуються керівники та педагоги всіх категорій середніх загальноосвітніх навчальних та дошкільних закладів, практичні психологи, працівники закладів позашкільної освіти, викладачі вищих навчальних закладів та інститутів післядипломної освіти, студенти педагогічних та психологічних факультетів вишів, методисти рай(міськ)методкабінетів, медичні та бібліотечні працівники, методисти інформаційно-методичних центрів освіти, працівники культури, батьки та всі, кого хвилює стан та майбутнє нашої країни.

Інформаційний лист

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові проведено фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном У Львові проведено фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном Опубліковано: Понеділок, 06 травня 2019 5 травня в Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбувся фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном. Незважаючи на дощ, учні шкіл Львова та волонтери з радістю беруть участь в такому заході.  

Переглядів: 409 Коментарів: 0

Відділи освіти

У Львові проведено театральний фестиваль «Україна понад усе» У Львові проведено театральний фестиваль «Україна понад усе» Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 У Львові проведено театральний фестиваль «Україна понад усе», учасниками якого є дошкільнята садків м Львова. 16 квітня впродовж дня дитячі колективи виступають із своїми постановками на сцені Львівський театр ляльок. Вони у своїх сценках використовують різні види театру: тіньовий, пальчиковий, настільний,...

Переглядів: 344 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook