Період публікації:

від

до

Категорія:

Вишиванка – це наша національна гордість

Опубліковано: Середа, 23 травня 2018 

min
max

Вишиванка – це наша національна гордість.

Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

   Сьогодні наша школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. Це показало, що ми відчуваємо себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.

Педагог-організатор Партика Леся

Немає коментарів

Схожі статті:

З Днем вишиванки З Днем вишиванки Опубліковано: Четвер, 21 травня 2020 Учні 2-В класу ОЗ "Рудківська СЗШ І - ІІІ ст. ім. В.Жеребного"(кл.кер. Гриб М.Р.) вітають всіх з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури - з Днем вишиванки. Вона символізує зв'язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Тож нехай це свято...

Переглядів: 6237 Коментарів: 0

Відділи освіти

Одягни ВИШИВАНКУ! Одягни ВИШИВАНКУ! Опубліковано: Четвер, 21 травня 2020 З Днем вишиванки Вас вітає ОЗ "Рудківська СЗШ І-ІІІ ст. ім. В. Жеребного" Бажаємо, щоб українська вишиванка щодня охороняла Вас, щоб благословляла на щасливе життя! Одягайте свої вишиванки і нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна та її символи!      

Переглядів: 6353 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook