Період публікації:

від

до

Категорія:

Пролунав вже останній дзвінок!

Опубліковано: Понеділок, 28 травня 2018 

min
max

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Відбулося воно 25 травня і в НВК «Бережницький ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ». Веселе і водночас сумне свято зібрало всю шкільну родину: учнів, вчителів, батьків та просто гостей. Для когось це довгоочікувана мить, що дала початок відпочинку та літньому теплу, а для когось це були останні хвилини перебування в рідній школі.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята  від учителів, учнів та їх батьків. Приємними словами, веселими музичними композиціями  привітали випускників учні молодших класів.

Привітав дев’ятикласників і директор школи Медвідь О.А.Також керівництво відзначило грамотами кращих учнів, які здобули призові місця у районних та обласних шкільних олімпіадах.

Звичайно, найприємнішими були побажання учнів. Вони подарували вчителям квіти та прочитали присвячені їм вірші.

Звучали на святі і теплі слова подяки від випускників для батьків. Вони подарували їм пісню та затанцювали з найріднішими вальс.

Зворушливим був момент, коли школярі, випускаючи в небо різнокольорові кульки, прощалися із дитинством, рідною школою та безтурботним шкільним життям.

Хвилюючою була мить, коли звучав останній дзвінок. Радість та смуток переповнювали серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. Удобру путь і щасливу днину, дорогі випускники! 

Немає коментарів

Схожі статті:

ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ РІДНОЇ МОВИ ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ РІДНОЇ МОВИ Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020                                                               Мово моя рідна, українська мово,                                                               Солов’їна пісня, неньки колискова…                                                               Ніжна і ласкава, сонячна й чарівна,                                                              ...

Переглядів: 621 Коментарів: 0

Відділи освіти

У НАШІЙ ПАМ’ЯТІ ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШІЙ ПАМ’ЯТІ ВОНИ НАЗАВЖДИ Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020                                                                             «Вас пам’ятати будемо завжди,                                                                           Із вами будемо боротись за країну,                                                                           За ту...

Переглядів: 611 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook