Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти – живі квіти Землі

Опубліковано: Понеділок, 28 травня 2018 

min
max

Життя людини починається світанком її душі – дитинством.  Це особливий світ, де все навколо незвідане, незрозуміле, але дуже цікаве. Світ очима  маленької дитини виглядає яскравим, об’ємним, часом навіть незначна  деталь на кшталт маленької іграшки або книжечки врізається в пам’ять настільки, що залишається з людиною на все життя. Дитинство – це  спокійна і безтурботна пора. Те, як довго триватиме ця золота пора дитинства і наскільки світлою та радісною вона буде, залежить від батьків.

Учні Завадівської СЗОШ І-ІІ ступенів долучилися до проведення  Міжнародного дня захисту дітей. З учнями школи проведено такі заходи: виховні бесіди «Всі ми діти українські», «Мій світ без насильства»; історичний екскурс «Світ відзначає Міжнародний день захисту дітей»; урок історії у 9 класі на тему: «Законодавство України – гарант захисту дітей»; годину спілкування «Життєве кредо, яке ти обираєш», виставку малюнків «Діти малюють майбутнє», книжкову виставку «Світ починається з дитинства», конкурс малюнка на асфальті «Моє щасливе дитинство», розважальні  конкурси «Щасливий світ дітей».

Метою цих заходів було забезпечити дітям щасливе дитинство і користування всіма благами суспільства, правами і свободами; ознайомити учнів з основними документами про права дитини; виховувати у дітей  почуття відповідальності за тих, хто поряд.

У своїх малюнках учні розкрили дитячий світ, свої мрії, бажання, прагнення,  які живуть у їхніх серцях. Ці мрії про те, щоб нарешті настав мир і усі мали безхмарне небо над головою та радісне дитинство. Захист дітей – це надзвичайно необхідна і наполеглива праця дорослих.

Ми зробимо все, щоб дитячі мрії обов’язково збулись.

одить – стає надзвичайно сумно!  Сьогодні прощалися з рідною школою найстарші наші діти – учні 9 класу. Їх вітали батьки та благословили на щасливе майбутнє, вітала адміністрація школи, учителі, а випускники складали їм найщиріші слова вдячності.

Довгівська школа сьогодні в сяйві квітів, пишається своїми учнями. Для багатьох  вона вже стала рідним домом дитинства та юності.  Школа вкотре проводить своїх вихованців у далеку дорогу, яка називається дорослим життям.

Немає коментарів

Схожі статті:

Є в Шевченка народження дата,  дати смерті в Шевченка нема Є в Шевченка народження дата, дати смерті в Шевченка нема Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 З метою   розширення знань та уявлень учнів про життя і творчість видатного поета, художника України   Т.Г. Шевченка  11.03.2020р. в Завадівській СЗОШ I-IIст. пройшли: флешмоб  «Хай славен буде у віках його безсмертний геній», конкурс читців поезії «Уклін, тобі Кобзарю!», в якому брали участь учні 1-4...

Переглядів: 1777 Коментарів: 0

Відділи освіти

ПІЗНАННЯ ІСТОРІЇ РІДНОГО КРАЮ ПІЗНАННЯ ІСТОРІЇ РІДНОГО КРАЮ Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 10 березня учні 8 та 9 класу  Завадівської СЗОШ І-ІІ ст. разом з класними керівниками побували на екскурсії в краєзнавчому музеї Верховина в  місті Стрию. Метою екскурсії було формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму, любові до історії і культури свого народу....

Переглядів: 1701 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook