Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершився Тиждень Добра в НРЦ «Довіра» (фото)

Опубліковано: Четвер, 24 травня 2018 

min
max

У НРЦ «Довіра» завершився Тиждень Добра. 24 травня 2018 року учні індивідуальної форми, підготовчих – 4-А, 6-В класів переглянули мультики "Капітошка" та "Фіксики".

Після перегляду на учнів ІФН чекали веселі розваги (ігри «Пташки», «Молекули», «Нога до ноги», малюнок на асфальті, розмальовування повітряник кульок) від студентів факультету педагогічної освіти ЛНУ ім. І.Франка та пікнік.

На завершення всі охочі могли сфотографуватися у фотозоні, яку виготовили педагоги індивідуальної форми навчання.

Дирекція НРЦ «Довіра» висловлює подяку за організацію забав активу студентської ради та її голові Мані Галині.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вихованці НРЦ «Левеня» зустрічають весну! Вихованці НРЦ «Левеня» зустрічають весну! Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У цьому році весна завітала вчасно: в природі всі трави і квіти радіють теплу. А вихованці в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» зустрічають весняну пору з веселими іграми, розвагами та веснянками. Виготовлені напередодні власноруч різнокольорові пташки...

Переглядів: 1012 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Свято Матері «Ми вдячні Богові за Маму» Свято Матері «Ми вдячні Богові за Маму» Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 23 травня 2019 року в НРЦ «Довіра» Святом Матері завершився Тиждень Добра для учнів індивідуальної форми. На святі діти танцювали, інсценували казочку «Колобок», розповідали вірші, брали участь у цікавих конкурсах, а на завершення вручили матусям власноруч виготовлені листівки.

Переглядів: 537 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook